Hirdetés

Az iPhone X egy MacBook Pro gépet is agyonver



|

A mérései eredmények alapján remekül sikerült az Apple A11 Bionic chip.

Hirdetés

Az Apple friss iPhone X, iPhone 8 és iPhone 8 Plus készüléke mind az Apple új, A11 Bionic lapkájával jelenik meg. Természetesen az almás gyártó szerint ez a valaha volt legjobb chip, ami egy okostelefonban helyet kapott. 

Hirdetés

Azt azonban nem említette meg az Apple, hogy az A11 Bionic annyira jól sikerült, hogy igazából még az Intel Core szériás processzorait is képes legyőzni, amelyek a MacBook Pro gépekben kaptak helyet. 

Az új iPhone X benchmark-eredményei alapján erősebb, mint egy 2017-es MacBook Air vagy pedig egy 2017-es, Core i5-ös CPU-t tartalmazó MacBook Pro. A GeekBench adatbázisa szerint a 10,5 hüvelykes iPad Pro is elbújhat az iPhone X mögött. 

A 10,5 hüvelykes tablet 3558 és 9133 pontokat ért el az egymagos és többmagos teszteken, míg a MacBook Air és a MacBook Pro 3126/5935 és 4342/9194 pontokat. Az iPhone X eredménye 4061 és 9959 pont. 

Bár az egymagos tesztben az iPhone X még alulmaradt az erősebb MacBookkal szemben, a bravúr (a többmagos győzelem) igen nagy figyelmet és elismerést váltott ki. 

Az A11 Bionic 4,3 milliárd tranzisztorral dolgozik, van egy új neurális engine benne, a 30 százalékkal erősebb GPU-t pedig már az Apple tervezte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.