Telitalálat a Vörös veréb trailere

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Jennifer Lawrence legújabb filmje, a Vörös veréb jövő év márciusában kerül a mozikba, de máris szeretjük. Az első előzetesben a Lawrence-től megszokott profizmus köszön vissza.

Jennifer Lawrence neve igen jól cseng mostanában a filmvilágban. Az éhezők viadalával ismertté vált színésznő mára Oscar-díjjal is büszkélkedhet, és nem mellesleg dúskál a munkákban. Legújabb filmjében, a Vörös verébben egy orosz ügynököt játszik, és az első bemutató alapján egészen parádésan. 

A Vörös verebet Magyarországon is forgató csapatban olyan nevek tűnnek még fel a színésznő mellett, mint Jeremy Irons, Mary-Louise Parker vagy éppen a Legenda vagyokot és Az éhező viadala-filmeket jegyző rendező, Francis Lawrence. A premierig még bő fél év hátra van, de az első képsorok láttán lassan fognak telni a hetek a bemutatóig.

25.
25.
Juha
#15: Én az Oscar c. remek filmre utaltam egyébként.
18.
18.
Kalácsképű
#11: Witherspoon nagyon jo volt a Wild-ban. Kar, hogy nem azert kapott oscart.
15.
15.
delphijos
#14: 2x jelölték. A Rocky-ért és a Creed-ért. De sosem nyert.

Amúgy engen nem zavar ha kedveled azokat akiket említettem, de ezek akkor sem Oscar díjas szinészek. Lehet hogy vannak "jó filmszerepeik" de nem jó színészek. Egy Oscar-ra semmiképp. Persze vannak még, nem ők az egyetlenek. Főleg hogy egy Richard Burton-nek, egy Glenn Close-nak vagy Gary Oldman-nak meg nem adtak. ( És még itt is lehetne sorolni ) Ne vicceljünk már.
14.
14.
Juha
#13: Szerk.: mondjuk Stallone is kapott Oscart :-)
13.
13.
Juha
#11: Az általad említettek közül mindkettőnek vannak igazán jó filmszerepei is, marhára nem izgat melyikre kaptak Oscar-t, de összességében jó színészek. A címszereplő is szerintem viszonylag jó színésznő, a "fapofa" a szerep része is lehet, mintha Rambo-tól várnád el, hogy egy értelmes, normálisan gesztikulált mondatot mondjon el.
12.
12.
user101
Ez alapján tuti, hogy nem fog érdekelni. Olyan semmilyen az egész... Leginkább "meh" kategória... A csaj meg szerintem is iszonyatosan túl van hypolva és közel sem ér és tud annyit, mint amit neki tulajdonítanak... De nyilván ez magánvélemény. Az oszkár már... hagyjuk... :(
11.
11.
delphijos
Oscar ? Ahol egy Reese Witherspoon vagy egy Cuba Gooding Jr. is nyerhet díjat? Szerintem az csak egy show ma már.....

Amúgy cuki csaj, de kb. olyan mint nálunk egy Oroszlán Szonja, vagy Dobó Kata. Egyszerűen "jól eladható". És hálivúdban ez a lényeg.
9.
9.
logic5
#7: Ez a nő a klasszikus agyonhypeolt hulladék. Mint pölö a kertitörpe tomkrúz..
7.
7.
Yanez
Lehet, hogy a filmben kiváló színészi játékot fog felmutatni, de ebben a trailerben mindenütt fapofával volt, különböző öltözékekben. ilyet pedig akár egy manöken babával is meglehetne csinálni.
6.
6.
hadzsime
#3: Szerintem is túlértékelt egy picit. Egyáltalán nem rossz színész, de egy filmet sem tudnék mondani, amiben olyat alakított, ami megragadt bennem.
Mindenesetre a Javier Bardem-es horror filmjére kíváncsi vagyok.
5.
5.
Beniciodeltoro
Sárlizteronos Atom szőkénél biztos jobb lesz.
4.
4.
imchristailor
3.
3.
imchristailor
Mindig is úgy éreztem, hogy Jennifer Lawrence nélkül semmivel nem lenne kevesebb a film ipar, így ez a trailer sem fogott meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...