Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Így dobd fel a randit: 7+1 különleges randihelyszín

Így dobd fel a randit: 7+1 különleges randihelyszín
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ti is unjátok már a mozi-vacsi kombót?

Tsereteli Alexandra Diana ezt a cikket a JOY gyakornok program pályázati kiírásra küldte.


Itt olvashatjátok:

Végignéztetek már minden filmet az ágyban összebújva, és kívülről fújjátok, mi lesz a szombati tv-műsor? Még mielőtt belefásulnátok az egyhangúság mókuskerekébe, gyorsan görgess végig ezeken az izgi programokon. Vedd le a pasid válláról a terhet és most TE rukkolj elő egy szuperizgalmas és nem mindennapi találkahellyel. Az alább felsorolt randiötletekkel biztosan megalapozzátok a jó hangulatot. Vigyázat! A reakció előre megjósolható: a párotok elámul majd, hogy milyen belevaló és kreatív barátnője van!

Csillagok, csillagok

Igaz, egy kicsit filmes klisének tűnhet a dolog. De őszintén, melyikünk ne akarna egy estét/éjszakát a szabad ég alatt, csillagokat nézegetve a szerelmével együtt tölteni? Nézzétek ki a helyet, válasszatok egy felhőmentes estét, készítsetek be egy pokrócot, egy kis harapnivalót, esetleg egy üveg bort és már mehettek is csillaglesre. Arról nem is beszélve, hogy csupán ketten lesztek ott a sötétben… Na meg a milliárdnyi csillag.

Kézimunka

Na de persze nem úgy… Nem kell Van Goghnak lenni ahhoz, hogy szépet alkothasson az ember. Főleg ha ketten csináljátok. Találjatok ki valami szuper kézműves dolgot, aztán szerezzétek be a szükséges anyagokat, eszközöket és már kezdődhet is a kreatívoskodás. Készíthettek együtt karácsonyi ajándékot vagy éppen valami dekorációt a lakásotokba, amire aztán mindig öröm lesz ránézni. Hozzátok ki magatokból a bennetek (esetleg mélyen) szunnyadó művészlelket és közben szórakozzatok nagyszerűen.

Bringára fel!

Valószínűleg nem a téli hónapok a legalkalmasabbak a biciklitúrára, de amint beköszöntenek a már melegebb tavaszi napok, kapjátok elő a garázsban már régen porosodó bicikliket és fedezzétek fel Budapest (vagy éppen bármely város) legromantikusabb helyszíneit, járjátok be a számotokra legkedvesebb helyeket. Útközben térjetek be egy cukrászdába, dobjatok be egy hamburgert vagy álljatok meg egy zöldellő parknál pihenni. Csak rajtatok áll, hogy milyen úti céloknál pattantok le a bringátokról!

Kép

Lézerharc

Igazán jó móka! Komolyan! Ha már próbáltátok, akkor ezt nem is kell különösebben magyaráznom, ha pedig még nem, akkor ne habozzatok! Nem kell itt véres hollywoodi akciófilm-jelenetekre gondolni (bár ha szeretnétek, Lara Croftnak is képzelhetitek közben magatokat), csupán egy könnyed, felszabadult délutáni játékra. A barátaitokat is bevonhatjátok, talán úgy még izgibb lesz a csata. Készüljetek fel: ismét gondtalan gyermekeknek fogjátok érezni magatokat!

Gokart

Járjunk még egy kicsit a pasik kedvében. Autók, autók, autók. Hát igen, a pasik nagy szerelme… Persze szigorúan csak másodikként mögöttünk! Lepjétek meg a párotokat egy gokartozással, higgyétek el, úgy fog neki örülni, mint a karácsonyfa alatt álló kisgyerek, aki végre megkapta a várva várt ajándékát. Pattanjatok autóba, nyomjátok a gázt, süvítsetek végig a pályán. Aztán ha már profinak érzitek magatokat, emeljétek a tétet és jöhet a mindent eldöntő menet. A vesztes „büntetése” egy finom, érzéki masszázs a győztesnek..

Felhők fölött repkedve

Na jó, elég a fiús programokból igaz? Kanyarodjunk vissza egy kicsit a romantikus vonalhoz. 1200 méterre a földtől, távol mindentől és mindenkitől, a gyönyörű panorámáról már nem is beszélve. Így repülhettek ti is, amennyiben ezt a különleges randiformát válasszátok. Jól hangzik, ugye? Ez kérem, a hőlégballonozás! Az pedig már csak rajtatok áll, hogy a friss, reggeli tájban vagy a lenyugvó nap sugaraiban szeretnétek-e inkább romantikázni.

Most pedig a mélyben

Barlangtúra? Bizony! Fedezzétek föl együtt a föld alatt rejlő kristályokat, cseppkőképződményeket, kagylólenyomatokat. Választhattok olyan barlangot, ahol betonjárdán, kivilágított folyosókon mászkálhattok, de mehettek kiépítetlen barlangba is, ahol csúszva-mászva, lámpával a fejeteken kell közlekednetek. A szükséges overált, sisakot, valamint sisaklámpát ilyenkor biztosítják számotokra, és már kezdődhet is a túra! A gyönyörű látvány mellett, a barlangi levegő jótékony hatása már csak plusz indok a látogatásra. Előre szólok, hideg lesz! Bár fűt titeket a szerelem…

+ 1 tipp – Közös kényeztetés

Élvezzétek együtt a masszázs jótékony hatásait. Lepd meg a barátodat a felfrissülés eme hihetetlenül különleges formájával! Egy szobában, két külön ágyon fekszetek, de mégis egyszerre részesültök ugyanabban a felemelő érzésben, hiszen a két masszőr egymással teljes harmóniában, egyszerre kényeztet titeket a különböző mozdulatokkal. Thai, svéd, aromaterápiás, lávaköves stb., a lehetőségek tárháza végtelen!

Jó szórakozást a programokhoz!

Hogy tetszett?

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.