Risztov Éva elmondta véleményét a luxusautókról, amiket Schobert Norbi nagyon szeret

Risztov Éva Schobert Norbert autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor vendége volt többek között Risztov Éva és Schobert Norbi, a sportolónő pedig nem rejtette véka alá véleményét a luxusautókról, amiket Norbi nagyon szeret. Világosan megmondta, hogy neki nem lenne rá szüksége, mivel neki nincs mit meghosszabbítani. 

Risztov Éva, Schobert Norbert, Hajdú Péter és Vastag Csaba voltak Bochkor Gábor vendégei az ATV-n futó legújabb műsorában. Rögtön komoly témával indítottak, méghozzá a fizetésekkel. Kiderült, hogy Risztov Éva egészen addig, amíg olimpiai bajnok nem lett 120 ezer forintot keresett havonta, amin az összes többi vendég meglepődött. Számba is vették gyorsan, hogy melyikük mire költ sokat, kiderült, hogy Norbi és Peti órára és autóra szórnak el rengeteg pénzt teljesen feleslegesen.

Schobert Norbi szeret jó autókkal furikázni Forrás: ATV

Bevallották, hogy ezek valóban csak státuszszimbólumok, főleg az autó, de Hajdú Peti szerint túlzásba is lehet vinni a villogtatást. Norbi viszont azt vallja, hogy nem azért ül jó autóban az ember, hogy megmutassa, ki ő.

Aki úgy látja, hogy a kocsi egy státuszszimbólum, az nem tudja azt a szerepet elképzelni, hogy milyen az, amikor meg is vehetné,

Risztov Éva nem kertelt Forrás: ATV

nekem nem kell, hogy valamim éppen hosszabb legyen ezáltal"

Megszólalt egy pszichológus Rékasi Károly megsértődésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-ez-egy-pszichologus-velemenye-rekasi-karoly-megsertodeserol.htmlRékasi Károly beszélgetésére nem voltak sokan kíváncsiak a Színházak Éjszakáján, és ezt nem tűrte a színész. Megsértődve távozott, egy pszichológus pedig elmondta, miért is viselkedhetett így. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMa dől el, mi lesz Demcsák Zsuzsa sorsa az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-ma-dol-el-mi-lesz-demcsak-zsuzsa-sorsa-az-atv-nel.htmlAhogy megírtuk, a múlt héten az ATV reggeli műsorában, a Startban Demcsák Zsuzsa igen furcsán viselkedett. Nagyon sokat bakizott, alig forgott a nyelve és furcsábbnál furcsább kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak, aki ugyan állta a sarat, de gyakorlatilag egyedül vitte el a beszélgetést. Az ATV belső vizsgálatot indított az ügyben. Hogy mi lesz Demcsák további sorsa a csatornánál, az kedden dől el. TV + SztárokOrigoSéfek Séfe: Rosszul lett Wolf András versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170919-sefek-sefe-rosszul-lett-wolf-andras-versenyzoje.htmlSzendrei Bence rosszullététől mindenki megrémült, azonnal ügyeletes orvost hívtak hozzá. TV + Sztárok--Luxuséletéről beszél Csősz Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20170919-luxuseleterol-beszel-csosz-boglarka-modell.htmlAz Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben Csősz Bogit. A szépség ma már egy milliárdos török üzletember felesége. Nem titkolja, luxusban él, és most erről mesélt is. TV + SztárokOrigoSarka Kata sírva fakadt a Vigyázat, gyerekkel vagyok felvételénhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-sarka-kata-sirva-fakadt-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-felvetelen.htmlFolytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok műsor a TV2-n, ahol sztárok és csemetéik egyszerre szerepelnek. Ez a felállás pedig igencsak kedvez a hatalmas kacagásoknak és a meghatottság könnyeinek is. TV + SztárokOrigoFeltörték Majka telefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170918-majka-telefonjat-feltortek.htmlFelháborító dolgot tudatott közösségi oldalán Majka: feltörték régi telefonját és privát fotóit szerezték meg illetéktelen személyek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.