Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám
Tetszett a cikk?

A jelenleg épp sérülése miatt koncertjeit lemondó művészt nyolc hónapon át követte egy stáb egy elég mozgalmas időszakban. Így paranoiáiról, félelmeiről és fájdalmairól is beszél Gaga a filmben.

Lady Gaga épp a napokban kezdte volna európai turnéját, de súlyosbodó csípőproblémái miatt végül a turné elhalasztása mellett döntött. A rajongók azonban egy ígéretesnek tűnő dokumentumfilmmel vigasztalódhatnak a popsztár felépüléséig, amelyből talán több kiderül arról is, milyen problémákkal küzd a háttérben a földkerekség jelenleg talán leghíresebb előadója.

A Gaga: Five Foot Two címre hallgató dokumentumfilm az énekesnő karrierjének eddigi legintenzívebb nyolc hónapját mutatja be: ahogy új lemeze, a Joanne megjelenésére, az Amerikai Horror Sztoriban kapott szerepére, vagy a híres Super Bowl-os fellépésére készül, miközben minden lépéséről értesülni akar a világsajtó.

Az előzetes és az eddigi beszámolók szerint (a film világpremierje pár napja a Torontói Filmfesztiválon volt) a doksi tényleg intimebb betekintést ad Lady Gaga életébe, ahogy egyes projektjeire készül, és a külvilág elől ügyesen rejtegetett félelmeiről is nyíltan beszél, miközben azt nézük, ahogy orvoshoz jár, vagy épp közeli hozzátartozóit látogatja.

A Chris Moukarbel által rendezett Gaga: Five Foot Two szeptember 22-én kerül fel a Netflixre.