terhesség szex póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szabad azt hinni, hogy a terhesség alatt nem élhetünk szexuális életet, hiszen vannak olyan pózok, amelyek alkalmasak arra, hogy biztonsásogan szerezzünk egymásnak örömöt. 

Természetesen az a legfontosabb, hogy a baba és a mama egészsége biztosított legyen, így érdemes mindenképpen tanácsot kérni egy nőgyógyásztól, hogy a várandósság mely szakaszaiban szabad aktív szexuális életet élni. Íme néhány olyan szexpóz, amelyet terhesség alatt is bátran alkalmazhatunk az intim életünkben:

Lovagló

Ez a pozíció nagyobb hassal is élvezhető, hiszen van mozgástere a pocaknak, amíg nem nő olyan nagyra. Viszont az utolsó trimeszterben már gyakran hátfájdalom jelentkezhet a kismamáknál a baba súlya miatt, így ebben az esetben már másik póz választása ajánlott.

Lovaglópóz Forrás: babycenter.com

Kis kifli - nagy kifli

Ez a pozíció a terhesség utolsó szakaszában is kényelmes lehet, hiszen az oldalán fekvő nőnek csökkenti a hátfájdalmát, miközben a pocak folyamatos biztonságban van. Ez nagyon fontos, hiszen az anya nem tudja magát teljesen ellazítani, ha közben a baba épségéért aggódik, így pedig elvész az erotika és a meghitt hangulat is.

Kis kifli, nagy kifli Forrás: babycenter.com

Kutyapóz

Szintén kényelmes és közkedvelt póz, ami leveszi a terhet a nő gerincéről azáltal, hogy mind a négy végtagját támaszkodásra használja. Érdemes lehet egy párnát a pocak alá tenni a biztonság kedvéért, így teljes nyugalommal adhatjuk át magunkat az örömöknek.

Kutyapóz Forrás: babycenter.com

Szex, ahol nem az orgazmus a legfontosabb (18+)

Mi is pontosan a tantrikus szex? Miért próbálják ki egyre többen? Valóban segíthet abban, hogy párkapcsolatunk minősége jobb legyen? Állítások szerint igen! A közhiedelem szerint az idő haladása nem tesz jót egy pár szexuális életének. Megunhatjuk egymást, ellaposodhatnak az intim együttlétek, és az öregedéssel ez csak egyre rosszabbá válhat...

VV Fanni szexmunkásként dolgozik, nyíltan vállalja (18+)http://www.life.hu/intim/20170918-vv-fanni-szexmunkaskent-dolgozik.htmlA Való Világ egykori szolifüggő játékosa komolyan veszi munkáját: testét árulja, és bármit bevállal. Intim--Edzőtermi súlyzóba szorult egy férfi péniszehttp://www.life.hu/intim/20170917-edzotermi-sulyzoba-szorult-a-ferfi-penisze.htmlSzokatlan helyzetben találtak rá egy férfira a német kiváros, Worms tűzoltói, miután riasztást kaptak.IntimThinkstockÚjra szingli a világ legszexibb leszbikus nője, Ruby Rosehttp://www.life.hu/intim/20170917-ujra-szingli-a-vilag-legszexibb-leszbikus-noje-ruby-rose.htmlRuby Rose az össze fotót törölte az Instagramról, amin párjával szerepelt. Mi történhetett? A Daily Maily vette észre, hogy a szerelmes fotók hiányoznak.IntimOrigoAz alkalmazottak egyharmada maszturbál a munkahelyén (18+)http://www.life.hu/intim/20170916-az-alkalmazottak-egyharmada-maszturbal-a-munkahelyen-kutatasok-szerint.htmlKutatások szerint a munkavállakók egyharmada rendszeresen elégíti ki magát a munkahelyén. A szakember szerint ebben semmi káros nincsen, sőt, a magányos orgazmus remek feszültséglevezető lehet, amely után még jobban lehet a munkára koncentrálni. IntimOrigoEzeket az intimfazonokat szeretik a magyarok (18+)http://www.life.hu/intim/20170916-ezeket-az-intimfazonokat-szeretik-a-magyarok-kozvelemenykutatas.htmlA Ébredő Szexualitás blog végzett közvélemény-kutatást abban a témakörben, hogy olvasóik mely intim fazonokat preferálják. IntimOrigoIllatos lehet a nemi szerved az ananásztól - 18+http://www.life.hu/intim/20170914-ananasz-illatu-lehet-a-huvelyed.htmlKorábban az ananász fogyasztó hatása miatt volt népszerű a csajok körében, újabb meglepő beszámolók alapján kiderült, hogy másra is kiválóan alkalmas. A nemi életet tudjuk, hogy befolyásolja, de eddig csak a férfiaknál jelentkeztek a tünetek. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.