Szórakozás

Szinetár Dóra kisbabája Down-szindrómás

A 40 éves színésznő alig több mint két hete adott életet harmadik gyermekének, Makranczi Benjaminnak, akivel már közös képet is posztolt a Facebookon. Szinetár Dóra a kisfiú érkezését követő posztban arról számolt be, hogy minden a legnagyobb rendben van, a Hot! magazinnak azonban nemrég mást nyilatkozott.

Szinetár Dóra újszülöttjével közös képet posztolt
A háromszoros anyuka a szülés részleteiről is mesélt.

Benjamin babánk fizikailag teljesen egészséges, és bár úgy tűnik, csak egy enyhe fokozatban, de Down-szindrómás

– árulta el a színésznő, akinek terhessége során semmilyen genetikai vizsgálatot nem végeztek el. Szinetár azonban azt állítja, ha harmadik férjével korábban értesülnek kisfiúk állapotáról, akkor is minden ugyanígy történik.

Mindig is úgy gondoltuk: ha a Jóisten úgy dönt, hogy egy Downos emberkétől kell tanulnunk szeretetet és elfogadást, akkor így kell lennie. Ezt most is így gondoljuk. Ha bárki gondol ránk Vele kapcsolatban, kérjük, hogy így tegye; sopánkodásnak és sajnálkozásnak semmi helye nincs, Benjámin az életünk egyik legszebb ajándéka, és mi igyekszünk méltónak lenni a feladatra, hogy felnevelhessük.

Update: Szinetár Dóra megszólalt: elárulta, hogy miért nem végeztetett genetikai vizsgálatot és arról is mesélt, hogy családjával hogyan élik meg kisfiuk betegségét.

Szinetár Dóra nem kér a sajnálkozásból Down-szindrómás kisfia miatt
A színésznő elárulta, hogy miért nem végeztetett genetikai vizsgálatot és arról is mesélt, hogy hogyan élik meg kisfiuk betegségét.

A Down-szindrómával kapcsolatban itt olvashat bővebben.

Nyitókép: Fem3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik