Hirdetés

A Microsoft megerősítette: ezek lesznek első körben a klasszikus Xbox címek One-on

|

Ami nekünk a legfontosabb: a visszafelé kompatibilitás nem csak játszhatóvá tette, de egy picit ki is egyengette a Knights of the Old Republic ráncait, ami játszható lesz holnaptól One-on.

Hirdetés

Pontosan október 24-től egy tucat klasszikus Xbox játékot fog tudni lejátszani az Xbox One. Ha megvan nektek az adott cím lemezen, akkor azt behelyezve már nyomhatjátok is, de digitálisan is beszerezhetitek majd a klasszikusokat. A lista élén egy emlékezetes klasszikus, a Star Wars: Knights of the Old Republic áll.

Hirdetés

Túl sok meglepetés nincs, hiszen a korábbi szivárgásban már szinte minden kiderült. Ezúttal csak a megerősítés és a hivatalos lista futott be:

Black
BloodRayne 2
Crimson Skies: High Road to Revenge
Dead to Rights
Fuzion Frenzy
Grabbed by the Ghoulies
Ninja Gaiden Black
Prince of Persia: The Sands of Time
Psychonauts
Red Faction 2
Sid Meier's Pirates!
Star Wars: Knights of the Old Republic
The King of Fighters Neowave

Egyébként a listán szereplő címekből már vannak, amiket eddig is letölthettetek az üzleten keresztül, de a holnapi frissítés után minden korábbi Xbox cím gyorsabb töltési időket és picit tisztább látványt kínálnak.

Természetesen akár csak az Xbox 360-as lista, úgy az Xbox One-on játszható klasszikus Xbox címek listája is folyamatosan bővül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)