Egyéb kategória

Az American Music Awards legütősebb vörös szőnyeges szettjei

Mondhatni egy szín és egy előadó uralta a magyar idő szerint november 20-án hétfő hajnalban megrendezett American Music Awards-gálát. Mutatjuk a fellépőket és a legvagányabb vörös szőnyeges szetteket.

vous - 2017.11.20.
Az American Music Awards legütősebb vörös szőnyeges szettjei

Nick Jonas, Lady Gaga, Christina Aguilera, Selena Gomez, Florida Georgia Line és Shawn Mendes is fellépett a 2017-es American Music Awards-gálán. A díjátadót idén is a Microsoft Theaterben tartották Los Angelesben. 

A díjátadó egyértelmű nyertese Bruno Mars,

aki szinte az összes jelölését díjra váltotta. Ő lett többek között az év előadója, a kedvenc pop/rock férfielődó, és ő hozta el a legjobb albumnak járó díjat is.

A fellépők közül a legnagyobb visszhangot Selena Gomez kapta, aki vesetranszplantációja után először ált színpadon – immár platinaszőke hajjal. Az énekesnő Marshmellóval készített közös dalukat, a Wolvest adta elő. 

Objektum doboz

Mutatjuk a legütősebb vörös szőnyeges szetteket!

Selena Gomez

Objektum doboz

Lady Gaga

Objektum doboz

Ciara

Objektum doboz

Jenna Dewan Tatum

Objektum doboz

Kelly Rowland

Objektum doboz

Viola Davis

Objektum doboz

hogyan usszunk

5 ok, amiért néznetek kell a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? sorozatot

Legújabb kattanása a szerkesztőségnek (Trónok harca híján) a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozat, ami Amerikában most jár a 4. évad közepénél. A címe elég árulkodó: Viola Davis Annalise Keating ügyvédnőt alakítja, aki diákjaival együtt belekeveredik egy gyilkosságba, ami után már nincs megállás. 

Ajánlott cikkek