Család

Példásan összefogtak az elvált szülők és partnereik gyermekükért

Az elvált szülők rájöttek, gyerekük a legfontosabb.

Disneylandben készült az a pillanatok alatt nagy népszerűségre szert tevő fotó, melyen két férfi és két nő közrefognak egy gyereket, és mindegyikük #coparenting (közös szülői felügyelet) feliratú pólót visel, míg a kislányon egy #bestdayever szöveg olvasható. Hogy miért vannak négyen? Mert az elvált szülők mellett új partnereik is elkísérték őket a vidám napra.

Forrás: Joe Hawkey Photography

Az ötlet a 7 éves Maddie anyja és barátja fejéből pattant ki, hogy töltsön együtt az egész család egy szuper napot a kislány kedvenc helyén, ezzel is erősítve az érzést, hogy a gyerek a legfontosabb. Persze a szülők között nem volt mindig ennyire harmonikus a viszony, de amióta új kapcsolata van mindkettejüknek, finomodtak az egymással szembeni feszültségeik. 

Forrás: Joe Hawkey Photography

Maddie apja, Joe szerint gyermekük az elsődleges, az ő érdekeit kell szem előtt tartaniuk, és a fotókat elnézve úgy tűnik, ez maximálisan sikerül.

Forrás: Joe Hawkey Photography

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top