Előfizetői tartalom

Meglepetés a javából: elindul a NOK

Portfolio
Bár a piaci pletykák eddig arról szóltak, nem lesz semmi a Nemzeti Otthonteremtési Közösségből, mert alig akadt jelentkező a konstrukcióra, most bejelentették: elindul Magyarországon az első ilyen közösség, és 2018 első negyedévében az első lakás is gazdára találhat. UPDATE: cikkünk megjelenése után megerősítette az MNB a közösség nyilvántartásba vételét.

NOK helyett inkább hitelt vennél fel? Használd a Pénzcentrum kalkulátorát!Megvan az MNB jóváhagyásaElfogadta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Central NOK Szervező Zrt. által benyújtott első 180 fős közösség nyilvántartásba vételi kérelmét, ezzel hivatalosan is elindulhat Magyarországon a nemzeti otthonteremtési közösségek működése - közölte a Carion Csoporthoz tartozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés