Média

Lekerült a kódolás a Food Networkről

étel karácsony
étel karácsony

Egészen a jövő év második napjáig, annak is déli 12 órájáig díjmentesen nézhetik a Food Network gasztrocsatornát a telekomosok, köszönhetően a kódolás átmeneti kikapcsolásának.

A Food Network 2018. január 2-án 12:00-ig érhető el kódolatlanul
A Food Network 2018. január 2-án 12:00-ig érhető el kódolatlanul

A Food Networkön elérhető műsoroknak köszönhetően sztárséfek segítségével készülődhetnek a nézők a karácsonyi sütés-főzésre. Decemberben hétköznap este 7 órától látható például az „Ünnepi sütőbajnokság” című műsor, ahol mézeskalácsok, mogyorós-csokoládés torták, ehető ajándékdobozok és fűszeres forró italok kerülnek a zsűri asztalára. Szerdánként 21 órától a „Cukrászok és amatőrök” új epizódjai láthatók, amelyekben szokatlan ízpárosításokkal kell a versenyzőknek dolgozniuk: például csokoládé és chili vagy épp cékla és trópusi gyümölcsök elegyével. December 21-én a Jenny és Reza főzőakadémiájából gyűjthetnek be ötleteket a nézők a töltött kacsasülthöz, a karamellás-almás sertés hasaaljához vagy épp pitékhez. A zimankós ünnepi estékre pedig Katie Lee séf próbálja feldobni, aki a karibi térség ételkülönlegességeit különféle egzotikus helyeken mutatja be.

A csatornanyitás alatt a Food Network csatorna a Telekom lakossági IPTV és digitális kábeltévé és műholdas tévé-előfizetők számára érhető el, a 7-es, úgynevezett Bónusz csatornahelyen, valamint a TV GO-n is. A lehetőséggel ugyanakkor a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezők nem tudnak élni. Ha valaki nem ezekben a korlátozott csomagokban van, és nem látja gőzölögni a sok karácsonyi süteményt, akkor próbálkozzon meg egy újrahangolással.

Épp a héten derült ki, hogy az állami műsorszóró, az Antenna Hungária visszateszi kínálatába az idei év első felében még száműzetésbe került TV Paprikát, és az AMC valamint az Antenna Hungária ebből az alkalomból most erről a gasztrócsatornáról is levette a kódolást.

A Food Network 2015 januárja óta érhető el magyar nyelven.

távkapcsoló
Visszakerül a Sport1 és a TV Paprika a kínálatba
Újra elérhető lesz a Sport1 és a TV Paprika az állami műsorszóró MinDig TV Extra nevű rendszerében.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik