Egyéb kategória

Mesébe illő ruhák hétköznapi királylányoknak – Elkészült Sármán Nóra legújabb kollekciója

Sármán Nóra újra elkápráztatta a menyasszonyi ruhák szerelmeseit: 2018-as kollekcióját nemcsak mesébe illő kampányfotókon csodálhatjuk meg, de legújabb költeményeit egy divatprezentáció keretein belül is bemutatta.

vous - 2017.12.12.
Mesébe illő ruhák hétköznapi királylányoknak –  Elkészült Sármán Nóra legújabb kollekciója

Sármán Nóra és a Pinewood Weddings párosa újra közös munkára adta a fejét, amelynek a végeredményét ezúttal is imádjuk. A 2018-as menyasszonyiruha-kollekció kampánya immár a negyedik történet a Pinewood Weddings és a tervező közös történelmében. Az eddigi felhők feletti hegycsúcsok, az erdők mélye és a sellők világa után az idei kampány az oltár előtt készült, méghozzá egy dekadens kápolnában.

A 2018-as The Golden Age nevet viselő Nora Sarman menyasszonyiruha-kollekció álomszerű utazás a múltba, egy boldog és felhőtlen világba: az aranykorba. „A kollekció újszerűsége abban rejlik, ahogy a ruhákat variálhatod.

A karcsú sellő vagy alakkövető sziluettű ruhákra éteri tüllszoknyát vehetsz fel a szertartásra, utána pedig az uszály nélküli csipkeruhánkban ünnepelhetsz gondtalanul, kényelmesen.

Levehető ujjak, csipkés bodyk, topok és különféle szoknyák adnak lehetőséget a változatosságra, a romantikus uszályos szoknyát a szertartás után akár minire is cserélheted” – mondta el Nóra, akinek a legújabb kollekciója nem csak a praktikussága miatt izgalmas. A népszerű tervező kollekcióját ezúttal ugyanis a görög mitológia és annak XVIII. századi reneszánsza ihlette, melynek múzsái a mítoszok női főszereplői.

Nézzétek meg a kedvenc kampányfotóinkat! 

Forrás:
Facebook/Nora Sarman

Forrás:
Facebook/Nora Sarman

Forrás:
Facebook/Nora Sarman

Forrás:
Facebook/Nora Sarman

Forrás:
Facebook/Nora Sarman

Forrás:
Facebook/Nora Sarman

Ha még több képre vagytok kíváncsiak, látogassatok el Sármán Nóra Facebook-oldalára

Ajánlott cikkek