Hirdetés

Mi a fene az az AR-shopping?



|

Ha a Google szakemberein múlik, akkor hamarosan beköszönt a kiterjesztett valóság-alapú vásárlások kora.

Hirdetés

A Google Lens továbbra is elég kezdetleges állapotban van, azonban a projekt mögött álló mérnöki csapatnak komoly tervei vannak a vizuális elemzésre szakosodott alkalmazással. 

Hirdetés

Legutóbb Google Keep-támogatással és optikai karakterfelismeréssel újított az app, most pedig megnyithatja az AR-shopping, vagyis a kiterjesztett valóság-alapú vásárlások korszakát. 

Bár a részletek elég homályosak, a terv az, hogy elég az okostelefon kameráját ráirányítanunk valamire, mondjuk egy ruhára. Az app utána automatikusan kigyűjti a különböző áruházakból az árakat, és linkeket is mellékel a vásárláshoz. A funkciót folyamatosan bővítenék a jövőben. 

Ezzel párhuzamosan a Google Lens még hatékonyabban ismeri majd fel a növényeket és az állatokat, illetve további egyéb kísérleti funkciókon is ügyködik a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.