Arilux USB-s lámpa teszt – A legkisebb is számít

 

5c176f75-c8dc-4dde-b307-ce0cbd9ef812.jpgAz Arilux USB-s lámpa tesztje akár egy sor is lehetne, de akkor nem lenne mit olvasnotok, abban meg semmi poén nincs. 1 dollárba, azaz 265 forintba kerül, vagyis a kockázatvállalás szó értelmét nem fogjuk ezzel a választással kimeríteni, cserébe tényleg hasznos. Inkább költsük el erre a termékre, mint egy kívánság kútba dobjuk be, értelmetlenül.

Banggood - 265 Ft

 

Arilux USB-s lámpa tesztüzeme             

Jól látjátok, nincs kicsomagolás, ugyanis azt nem lehetne mondani, hogy a fóliából kivétel hosszú volt, mint a vonatfütty. Ami feltűnhet a kedves olvasóban, hogy nem korlátozódik a színválaszték az általam tesztelt kékre, hanem van narancs, zöld, lila és fehér is, mindenki kedvére válogathat.

img_0244.jpg

Egy dollárért semmit nem vártam az Arilux USB-s lámpától, pedig a felülete kellemesen gumírozott, ezt például sok gagyi egér nem tudja, pedig most hogy tudjuk, 265 forintba ez belefér, 2.000-be is bele kellene. Végén ott az USB port, bedugjuk a szerkezetet, világít, örülünk, kérem, kapcsolja ki. Ennél persze sokkal szofisztikáltabban is le lehet írni, hogy mire jó egy ilyen USB-s ketyere, de a minőségi részen túl kell előtte esnünk.

img_0245.jpg

Egyetlen hibát találtam az Arilux USB-s lámpa kapcsán, a csatlakozó körül nem sikerült teljesen leválasztani az öntőformáról hősünket, ezért maradt egy kis sorja. Ez egy 5.000 forintos eszköznél is beleférne, ez pedig a huszada, szóval nem jár érte dizájnügyi kézre csapás. A fejrész hátoldalán fényes, semmit nem csináló felület, túloldalon pedig a LED rész található, ez fog világítani, ha bedugjuk.

56270cc2-dc3d-4627-8e3c-6216dfa07160.jpg

5 V-on 1.2 Wattot fogyaszt, amiből „nemtudjukhogymilyenerős” fénysugár érkezik. Nem merték leírni, tehát biztos nem több mint 50 Lumen, hiszen az olvasók sokszor a minél nagyobb a szám, annál jobb a termék betegségben szenvednek, és ez bizony sokakat elriasztana. A csatlakoztatás után azonban szépen megvilágította a notebookom billentyűzetét, vagyis akinek a jó isten nem adta meg a klaviatúra hattérvilágítást, az 265 forintért pótolhatja ezt a hiányosságot.

3600a3b9-3a48-49bd-92f2-f521622aba99.jpg

Mást nem is tud, nincs kapcsoló, kihúzással tudjuk inaktiválni a funkciót, így feltételezem, hogy az elpusztulási hajlama is konvergál a nullához. Szerintem, ha ráteszünk egy szélkereket, amivel életben tarthatjuk a fényforrást, akkor létrehozunk egy világító „perpetuum mobile-t”, vagyis sosem hagyja majd abba. A nyaka ráadásul flexibilis, tetszés szerint csavargathatjuk.

img_0270.jpg

Azért, hogy a kötelező elemek egyike – a hibák felsorolása – is bekerüljön a cikkbe, azt tudnám említeni, hogy mivel oldalról világítja be a billentyűket ezért egyrészt a kezünkkel kitakarjuk, másrészt az ellenkező oldal sötétebb lesz. De erre is van megoldás, dugjuk be egy másikat a túloldalra, és el is vágtuk Gordiusz csomóját.

 

Összegzés

Egy majdnem hibátlan valami, gombokért. Annyira olcsó, hogy akit érdekel, vegye meg, és élvezze. Akinek pedig nem elég a fénye, vegyen egyből kettőt és két USB port feláldozásáért cserébe teljesen „megvilágosodhat”. Akit pedig a többi LED-es világítás is érdekel, nyomjon erre a linkre.

Banggood - 265 Ft