Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Hófehér mediterrán hangulat baldachinnal

2017. december 28. - Otthon

A stílus az, ami örök, nem véletlenül tartja a mondás.

Harminchét négyzetméteren is ki lehet alakítani olyan stílusú otthont, hogy aki belép, szájtátva bámulja amit lát. Az alábbi eladó, ferencvárosi pici lakás pont ilyen, teljesen fehér színű bútorokkal rendezték be, de úgy, mintha csak egy toszkán villában járna az ember. Annak picit magyarosabb verzióját láthatjuk, természetesen, hiszen az olasz alapanyagok megfizethetetlenek. 

A IX. kerületi lakásban fehér kovácsoltvas szófát, fehér létrát és fehér baldachint találunk, egyébként van külön hálóágy is, a baldachin a földre rakott matrac körül teszi szebbé a látványt. Jó megoldás azoknak, akik kuckósítanák valamelyik szobát, esetleg gyerekszobába játszósaroknak, vagy a délutáni alvás helyszínéül is remek szolgálatot tesz egy ilyen baldachinos megoldás. Az egészhez nem kell több, mint egy jó függöny, amit ledes lámpával világítunk meg.

Rakhatjuk úgy is, hogy nem egy ponton függesztjük fel, és sátorszerűen lógatjuk le, mint az alábbi megoldásnál látható, hanem négyzetalakban rögzítjük a falra. Vagy esetleg oszlopokat is szerzünk, amiket az ágy négy sarkára teszünk, és ahhoz igazítjuk a baldachint. Rengeteg megoldás létezik, ha valakinek tetszik, érdemes próbálgatni.

Kattintson a képre!

10_9.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3213509813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása