"Mert Orbán Viktor tud csak egyedül megvédeni tőlük bennünket-hallatszik ki a fejekből.

-Mert azok ide jönnek árkon bokron keresztül, meg az unió is ide akarja őket tolni, aztán majd jól megerőszakolnak minden nagymamát, elveszik a munkahelyeket, megeszik a kisgyereket. Még hogy ez nem igaz? Hát Orbán Viktor le is írta nekünk abban a szép levélben, hogy adni kell nekik majd kilencmillió forintot amit nekünk kell fizetni, hát a qrva anyjukat. De Orbán Viktor megvéd tőlük bennünket, és az uniónak is azt kell csinálni amit  mimagyarok mondunk nekik, mert nagy az isten állatkertje, és ezért van a határon kerítés.

Miért érdekelne ezen kívül akármi is? Tele van a gatyám a migránsoktól, meg ez a Soros György is itt van a nyakamon. Nincs nekem időm most arra figyelni mi is történik a valóságban. Hogy év végén szétszórt Orbán Viktor kétszáz milliárdot a határon túlra egyházaknak, meg kisvárdai lórehabilitációra? Na ezt nem hallottam, de ezért is a migránsok a felelősek. Miattuk van ez az egész.

Nem, nem járok kórházba, még senkim nem halt ott meg mert nem kapott időben gyógyszert. A rákos beteg is azért kap olcsóbb kezelést, mert Merkel behívta a migránsokat,, aztán azok mind oda mennek. Most meg ide akarják őket telepíteni. Hogy ez nem igaz? Hát Orbán Viktor mondta abban a levélben, hogy Brüsszel, meg Soros György hozza őket ide, aztán nekünk kell velük élni. Milyen 1294 személy elbírálása? Nem azt mondta Orbán Viktor ide akarják hozni mindet? Nézd meg mit csináltak a határon, meg a Keletinél. Letarolták a környéket. Hogy aztán több százezret vitt az állam keresztül az országon ellenőrzés nélkül buszokkal, meg vonat szervénnyel? Nem nézem az RTL-t, azok a gazok egy normális műsort nem tudnak csinálni, meg hazudnak is. A Kossuth adón is megmondták.

A letelepedési kötvényt nem migránsok vették meg. Az más. Az a pénz kellett nekünk, mert a szocik elloptak mindent, Bajnai meg libázott. Az jó volt nekünk, és  nem halottam vissza is kell majd azt fizetni. Hogy az állampapír? Kamata van? Milyen jutalék, kinek, mikor? Én erről nem tudok semmit, meg nem is hiszem el. Orbán Viktor nem csinálna ilyet. Hogy a Rogán volt? Ne röhögtess. Akkor majd visszafizeti aki eladta. Hogy az az én pénzem? Na ne hazudj, nekem erről nincs tudomásom, az a költségvetés gondja. Nekem meg ahhoz semmi közöm.

Olyan szépen le volt írva az a levél. Még  neve is olyan erőteljes. Nemzeti Konzultáció. Mutass nekem még egy politikust akit érdekelt eddig a véleményem? Mert mind csak lopni tud tőlem, De Orbán Viktor legalább meg is véd, ha jönnek a migránsok. Mészáros Lőrinc meg hagy nyerjenmeg mindent, és ez így van jól. Mert ki nyerjen? A Gyurcsány? Az is mindent ellopna, most meg még be is akarja hozni a migránsokat.

Szóval nekem csak ez számít, hogy ne fossam bokáig a nadrágom a migránsoktól. Nem, nem láttam még egyet sem. de ha látnám azonnal felismerném. Hogy honnan? Hát muzulmán b@szd meg, azon meg látszik hogy mind gyilkos, meg erőszakoló. Olyan migráns feje van, és nem beszél magyarul, hát könnyen kiszúrnám a tömegből. Nem lenne jó ha a szomszédomban költözne, vagy az utcába. Nem, dehogy van itt eladó ház, a migráns meg csóró, annak csak a mi pénzünk kell, egy sem akar dolgozni.

Lassan befejezem, tanulni kell menni a gyerekkel mert  annak annyi hülyeséggel tömik a fejét az iskolában, hogy még alig tud írni olvasni. Nem is értem minek jár az iskolába, mindig holt fáradtan jön haza meg büdös is, mert naponta kell neki tornázni, na meg hát izzadós is a kölök. Nem, nincs nekem pénzem magántanárra, örülök ha naponta enni adok neki, nem keresek valami jól pedig egész nap hajtok. Az a betyár gyerek meg oda adja az uzsonnát a másiknak, mert annak meg még enni sincs mit otthon, a szülei közmunkások. Amúgy rendes emberek, csak elvitte a házuk a deviza hitel, meg azt mondták a kormányról, az út szélén hagyta őket. A polgi meg közmunkára fogta őket, előtte ott voltak a kultúrban fejesek.

Szóval ide nem kell migráns. Van nekünk elég bajunk, nem akarunk még egyet a nyakunkba, csak mert az unijó diktálni akar. Nekünk ne mondja senki mi a jó, mert Orbán Viktor azt jobban tudja, és beveri a fejét annak aki ránk támad. Legutóbb is olyan jól megmondta nekik, coki a magyaroktól, mi jobban tudjuk kivel akarunk együtt élni. Migránsokkal nem, mert azok gonoszok. De Orbán Viktor megvéd tőlük bennünket, áldassék a neve, legyen egészséges és hosszú életű, meg az egész családja is."

BANDITA.

Címkék: unió migráns Orbán Üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr6713556531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Satyala 2018.01.08. 23:07:37

Lehet hogy ironizálni akartál, de ez a valóság, söt még ezebb...
süti beállítások módosítása