Szórakozás

VV Fanni feltételezett gyilkosa négy napig autózott a holttesttel

VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )
VV-Fanni(650x433).jpg (vv fanni, )

Az egykori valóságshowszereplő november 20-án tűnt el, amit szülei két nappal később jelentettek a rendőrségen. Habár a család sokáig reménykedett abban, hogy VV Fanni előkerül, a nyomozás megállapította, hogy a fiatal lányt megölték. Holtteste azonban továbbra sem került elő.

December elején letartóztattak egy dunaújvárosi férfit, aki Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa lehet. A gyanúsított, akit véres bérelt autója buktatott le, nem beszél. Ennek ellenére márciusig még biztosan előzetes letartóztatásban marad.

Véres autója buktathatta le VV Fanni gyilkosát
B. László beismerte bűnrészességét, de azt tagadja, hogy ő ölte meg a 24 éves lányt.

A Blikk tudomása szerint a rendőrség már az egész országra kiterjesztette a nyomozást. Úgy gondolják ugyanis, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa azonnal megölte a lányt, de testét még napokig az autója csomagtartójában tartotta és így járta az országot. Ennek értelmében bárhol megszabadulhatott tőle.

A napilapnak a család jogi képviselője, dr. Lichy József nyilatkozott:

A nyomozásra való tekintettel nem árulhatok el részleteket. Azt elmondhatom, hogy kegyeleti okok miatt a Novozánszki család nagyon várja, hogy előkerüljön imádott lányuk holtteste, mert az édesanyja szeretné elhamvasztatni.

Kiemelt kép: RTL2 Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik