Minden, amiről beszélni kell...

Minden, amiről beszélni kell...

Mészáros Lőrinc kalandparkja

2018. január 10. - A Polgi

screenshot-2018-1-10_kun_pista_vendeghaz.pngVolt évfolyamtársam írt viberen tegnap. Mennek páran a Kun Pista vendégházba. Kérdezte, van-e kedvem csatlakozni? Valójában volt kedvem, ezért felmentem a netre, hogy megnézzem milyen ez a hely. Ahogy böngészem az oldalt, az oldal alján egy felírat ragadta meg a tekintetemet: Megnyílt Mészáros Lőrinc kalandparkja! Hogy mivan??? Nemzetünk gázszerelője, akinek a nevére írták már a fél országot, kalandparkot is üzemeltet??  És ami még inkább kiverte a biztosítékot az, hogy Mészáros Lőrinc nevével reklámoznak egy vendégházat. Valóban van olyan ember, aki elhiszi azt, hogy Mészáros Lőrinc egy olyan nemzeti hős, aki okosabb, mint a facebook feltalálója? Az már csak hab a tortán, hogy a reklám szerint a Puskás FC növendékei már tesztelték a kalandparkot.

Kedvelem az évfolyamtársaimat, de nemet kell mondanom. Nem szeretném azt, hogy az én költségemből hízzon tovább a főstróman. Bár ha belegondolok, azt hiszem mindegy. Sajnos.

A bejegyzés trackback címe:

https://apolgi.blog.hu/api/trackback/id/tr4913564063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása