Repüljek rá egy frissen vált nőre?

2018. január 12. 07:57 - csajokespasik

„Ő nagyon érzékeny, és nem tudom, mire számítsak közben, ha mégis zöld lámpa és belevágunk?” - érdemes egy régi barátságból kapcsolatot csinálni? Posztolónk főleg elvált nőktől szeretne tanácsot kapni, pár hasznos tippet, hogy mi zajlik bennük ilyenkor, hiszen ebben a kérdésben ők az érintettek.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tiszteletem! Régóta ismerem a történetben forgó hölgyet. Rólam: nincsenek merevedési zavaraim, egészséges, negyvenes férfi vagyok, külsőleg magamnak nem tetszem, de volt már pár kapcsolatom. Maradjunk annyiban, hogy a hölggyel nem taszítjuk egymást, viszont frissen vált el. Úgy érzem, ha valamit szeretnék tőle, azt most tehetem meg. Viszont van egy régi, erős barátságunk, a családjaink ismerik egymást, mintha közös családunk lenne már rég. Egyikünk sem olyan, aki elmondhatná, hogy nagyon kiélte magát. Míg házasságban élt, nem járt el sehova, még velem is ritkán ütközött, de egymás szülinapjára mindig vettünk a másiknak valamit és megünnepeltük.

Régebben nem úgy néztem rá, mint potenciális barátnő jelölt, ez nálam csak most alakult ki. Rendszeresen, ha egymás mellett ülünk, ő hozzám bújik, vagy csak nekem dől, ha én értem félre ezeket a mozdulatokat és bevallom neki, mit érzek, akkor egy nagyon ostoba helyzetet kreálnék, ha ő nem így érzi, és bunkónak tart, hogy a friss válása után ennyire rárepülök. Sejtem, milyen lehet, mert volt már szintén frissen elvált nővel egyszer próbálkozásom, ahol csúnyán lebőgtem, mert amikor megírtam neki, hogy mi lenne ha... mindennek elhordott, hogy tapintatlan bunkó vagyok és hogy képzelem egyáltalán.

Ő nagyon érzékeny, és nem tudom, mire számítsak közben, ha mégis zöld lámpa és belevágunk? Jó lenne, ha egy-két érintett, elvált nőtől is kapnék pár hasznos tippet, hogy mi zajlik bennük ilyenkor, mit szeretnének, vagy szerettek volna, illetve bármi, a helyzetemmel kapcsolatos gondolatra, véleményre nyitott vagyok. Vagy hagyni az egészet és maradjunk barátok, ahogy eddig, ne rúgjuk fel ezeket a korlátokat?

Tibor

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4413567893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása