Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Citromos-tárkonyos raguleves

MME MME
50 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet és fehéredésig pirítjuk.
  2. Ezt követően belekeverjük a felkarikázott fehérrépát,  sárgarépát és a borsót, majd sóval, borssal és tárkonnyal fűszerezzük. Felöntjük az alaplével, végül pedig hozzáadjuk a citrom kifacsart levét is.
  3. Lefedett lábasban kb. 30 percig főzzük. Ha megpuhultak a zöldségek, hozzáadjuk a tejszínt. Összeforraljuk a levest még egyszer, és ízlés szerint citromkarikával tálaljuk.

    Nézd meg videón, hogy készül a tárkonyos raguleves


Ezek is érdekelhetnek

Friss