A fények szerepe a mindennapokban

Horváth Patrik 2018 január 24.

A lakás felújítás, illetve a nulláról való építkezés egy kifejezetten kreatív és izgalmas folyamat, melynek során megpróbáljuk a rendelkezésre álló teret tudásunkhoz és pénztárcánkhoz mérten minél otthonosabbá varázsolni. Egyre többen figyelnek a bútorok anyaghasználatára és színére, illetve kezd egyre fontosabbá válni, mi milyen anyagból készült.

Van ugyanakkor valami, ami nappal sosem fog feltűnni, hogy hiányzik, ez pedig nem más, mint a hangulatvilágítás. A különböző fényforrások gyakorlatilag végtelen számú lehetőséget tartogatnak számunkra, használatukkal olyan atmoszférát teremthetünk, melyet a különböző lámpák és világító dekorációk nélkül szinte lehetetlen volna megvalósítani. Gyakran látni olyan lakásokat, ahol a nappali és az esti hangulat merőben eltérő egymástól és ezt elsősorban a nem ritkán a szem elől is elrejtett fényforrásokkal oldják meg. Pár fotó amolyan inspirációnak:

1_decoholic_org.jpg

2_harpersbazaar_com.jpg

3_12.jpg

4_ewaiwnetrze_pl.jpg

5_10.jpg

6_behance_net.jpg

7_therattleroom_com.jpg

8_6.jpg

Képek forrása: decoholic.org, harpersbazaar.com, ewaiwnetrze.pl, behance.net, therattleroom.com

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása