Az év hotele

Melyik volt Magyarország 3 legjobb hotele 2017-ben?

2018. január 28. - Az év hotele

Véget ért AZ ÉV HOTELE 2017. Közönségszavazás döntője, melyben két kelet-magyarországi hotel végzett az élen. A nézők január folyamán két hétig szavazhattak a 2017-ben az RTL Klub-on AZ ÉV HOTELE című műsorban szereplő 8 régió legjobbnak választott szállodáinak egyikére.

Több mint 100.000 szavazat 

A produkció teljes kilenc hónapja alatt a közönségszavazáson induló 46 hotelre 114.287 db szavazat érkezett és összesen 75.441-en voksoltak.

AZ ÉV HOTELE 2017-ben az Északkelet-Magyarország régió legjobb szállodája a Varázslatos Bambara Hotel****superior lett. A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el. Autentikus afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A Bambara Spa pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint, uszadék-fából épült szaunát, meditációs lélek oázist és egy misztikus barlangfürdőt használhatnak a szálloda lakói.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/latnivalo/felsotarkany/varazslatos-bambara-hotelsuperior-42413

bambara_hotel_front.png

 

A döntőben a második helyen a Hotel Délibáb**** végzett, mely a Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke régiót nyerte meg az előző év során. A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló, felújított szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak.  

További információ:  https://www.utazzitthon.hu/szallas/hajduszoboszlo/hotel-delibab

hotel_delibab_nyeremenyjatekkep.png

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Budapest környéke régió legjobbja, a Thermal Hotel Visegrád****superior állhatott fel. A szálloda a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre található. A szálloda egyik különlegessége a Duna étterem, melynek panorámás terasza Dunakanyarra néz. Visegrád másik különlegessége a természeti látványosságok mellett az 1300 méter mélységből nyert, 39 °C-os, ásványvíz minőségű forrás, mely a hoteltől alig pár méterre tör a felszínre és a wellness központ medencéit is táplálja.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/visegrad/thermal-hotel-visegrad

thermal_hotel_visegrad_nyeremenyjatek_kep.png

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció közös díját a legjobb három hotelnek Pataki Zita AZ ÉV HOTELE műsorvezetője adta át vasárnap az RTL Klub-on az évad utolsó, a nyerteseket bemutató adásában.

AZ ÉV HOTELE című műsorban minden héten hétköznapi utazók próbálják ki a bemutatott szállodákat az RTL Klubon. A Varázslatos Bambara Hotel****superior-ba egy jegyespár látogatott el, míg a Hotel Délibáb****-ot két barátnő, a Thermal Hotel Visegrád****superior-t pedig egy egypetéjű hegedűművész ikerpár értékelte.

Folytatódik AZ ÉV HOTELE 2018-ban is

AZ ÉV HOTELE 2018-ban is folytatódik külső gyártásban az RTL Klubon, hiszen májustól újabb 48 hotelt mutat be a műsor és biztosít lehetőséget a szavazásra a nézők számára, hogy 2018-ban is a vendégek mondhassák meg, hogy melyik szálloda legyen AZ ÉV HOTELE.

A következő évadban is heti két wellness hétvége kerül kisorsolásra a szavazók között. Likeold most AZ ÉV HOTELE Facebook oldalát (www.facebook.com/azevhotele), hogy le ne maradj a 2018-ban bemutatott legjobb hotelekről és a nyereményekről!

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_980x480_lead.jpg

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek a voksolók, a sorozat végén pedig egy egyhetes pihenést sorsolunk ki AZ ÉV HOTELE címet elnyert

Tippek utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp:

Ha utazásod előtt legalább 2 hónappal lefoglalod a kiválasztott szálláshelyet, nagy esélyed van elcsípni az előfoglalási kedvezményeket!  www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp:

A jogosítvány megszerzése után is kövesd figyelemmel a KRESZ változását! Figyelj a táblákra és tartsd be a sebességhatárokat! www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr213611779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása