Uraim, nem kell félni a „Szeretlek” szótól !

2018. február 01. 07:38 - csajokespasik

„Nem akarunk senkit sem jegygyűrű alá szorítani csakis azért, mert azt mertük mondani, Szeretlek" – a hölgyek agya néha törli a rossz emlékeket, de a jókat soha, és egy jól sikerült randi után máris rájuk ereszkedik a rózsaszín köd. Férfiak, nem kell egyből menekülésre adni a fejeteket, ha meghalljátok, hogy „szeretlek”, hisz az is csak egy szó... pont mint az „utállak”.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.  

 

Na, megint rosszat szóltam.

Miért van az, hogy ha a Szeretlek szó kimondásra kerül, akkor minden férfi, farkát behúzva menekülésre veszi a dolgot? Pedig ez a képlet oly egyszerű! Fent van az ember gyereke ugye a társkeresőn, ismerkedőn, valamin (fent van, mert hol a francba is lehetne?) Ismerkedik... ismerkedik... és hopp, rálel egy potenciális áldozatra. Hej, beindul az udvarlási folyamat, szépeket írogatunk, utalgatunk, célozgatunk, húzzuk a másikat orrba-szájba. Gyorsabbjaink és a merészek randit kérnek, ami hozzáteszem, teljesen jogos, mert nem azért van az időm, hogy mindenki csak fogyassza büntetlenül.

Randi... szikra... csók. Belobbantunk, mint a fáklyásmenet. Tehát következik a második fokozat... minden napos apró kis gesztusok, irkálás ezerrel reggeltől hajnalig, alig várva a második találkát. Na igen, a második találkán a forróbb vérűek egymásnak is esnek, hogy tompítsanak a szexuális étvágyukon és kiderítsék, hogy csak a csók volt jó, vagy tud valami más érdemlegeset is a jövendő társunk, vagy véletlenül annyira kivagyunk éhezve, hogy már a „Minden mindegy”- kategóriát súrolgatjuk. No kérem, és talán itt különül el a ficak a nőcitől. Mert mi nők (persze kivétel az mindig akad) ha még a szex is jó volt... ugrunk újra egy szintet....és máris tervezgetni kezdjük a jövőnket, elkezdődik a fészekrakási programunk. Persze ezt bőszen titkoljuk, még saját magunk előtt is, hisz pont fél éve, vagy 2 éve, vagy egy hete fogadtuk meg, hogy még egyszer nem ugrunk bele semmibe az érzelmeink miatt. No, de láss csodát, agyunk törli a rossz emlékeket (a jókat soha) és máris kezd ránk ereszkedni a rózsaszín felleg. Ez már a vég, hisz kezdünk kötődni, és érezzük, hogy a Szerelem, ami tiltólistás volt a szókincsünkben, újra kezd az agyunkba férkőzni, de hát hova is férkőzne. Eleve nincs még a szókincsünkben sem túl sok varia erre a helyzetre, hisz...utálunk  vagy gyűlölünk...szeretünk vagy kedvelünk. Max. a 100-as skálán tudunk változtatni, kit mennyire. Nem?  De ekkor már közel a vég, mert ha valaki ezt még el is mondja... na, ott robbantja ki a III. Világháborút. Hisz akkor kiderül, hogy … annyira nem is volt jó veled... csak egy éjszakás kalandra vágytam... nem vagyok felkészülve egy következő kapcsolatra … nem tudom mit is akarok stb. Uraim, én ezt is megértem, hisz félelmetes a szöges nyakörv, aminek a kapcsolatokat hiszitek, főleg ha egy hosszú kapcsolat után épp ráéreztetek a szabadság mámorára... de - és itt a DE nagybetű - nem akarunk senkit sem jegygyűrű alá szorítani csakis azért, mert azt mertük mondani Szeretlek.( ....vagyis van olyan hülye aki igen... de én most az értelmesebbekről beszélek.....)Mi is csak élvezni szeretnénk az ismerkedés minden pillanatát... amiben az is benne van, hogy két nap múlva bőszen mondjuk majd, hogy utállak Te érzéketlen állat!! :) Tehát nem kell egyből menekülésre adni a fejeteket ha meghalljátok, hogy Szeretlek, hisz az is csak egy szó... pont mint az utállak. :D

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2013622572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása