2018.02.03

KIEGÉSZÍTŐK, AMIK NEM HIÁNYOZHATNAK A TÉLI GARDRÓBODBÓL!

RekaLukacs | 2018.02.03 5:54 | Szólj hozzá!


Még minimum egy hónapig élvezhetjük a telet. Igaz néha meg kell birkóznunk a hideggel, de nincs is szebb mint egy havas táj. A divat szempontjából a tél egy szuper évszak, hiszen a nyárral ellentétben ilyenkor lehetőségünk van rétegesen öltözködni ami teret ad a kreativitásunknak. Gondolj csak bele ingek, pulóverek, mellények, kabátok és még sorolhatnám azokat a darabokat, amiket mind egyszerre viselhetsz a téli hónapokban.  

Mi épp ezért imádjuk a telet. Ne feledkezzünk meg a téli kiegészítőkről sem. Egy jó sapka, nem csak a hidegtől véd meg, de mellette szuperül feldobja a szettedet is.

Összegyűjtöttük  nektek a legfontosabb kiegészítőket, amiket mindenképp szerezz be ha szeretnéd egy kicsit feldobni a ruhatárad. Ráadásul ezek a darabok nem is olyan drágák, mégis nagyon látványosak.

A fekete bőrkesztyűkön át egy szürke kötött sálig, csak a fantáziád és persze a stílusérzéked szabhat határokat kiegészítőidnek.

Hugo Boss , a férfidivat mestere ebben is remekel.

#Sapkák

A megfelelő sapka, kalap kiválasztása egy trükkös és nehéz dolog. Sok darabot fel kell próbálni ahhoz, hogy végül megtaláljuk a megfelelőt. Minden embernek más a fejmérete és formája is, így ami az egyikünknek jól áll, addig az a másiknak szörnyen. Itt is van bőven választék. Mi azt tanácsoljuk, hogy egyszínű, maximum egy nagyon picit mintás sapkát válassz. Kerüld a multicolor és nagy mintákat is.

Nyugodtan vállald be a kalapokat és svájci sapkákat is. Most nagyon divatosak.

#Kesztyűk

Fontos, hogy olyan kesztyűt válassz ami illik a kabátodhoz, mind anyagban mind pedig színben és mintában. A bőr kesztyű tuti befutó és örök darab, mert soha nem megy ki a divatból.

#Sálak

A sálak esetében igazán kiélheted a divat iránti szenvedélyed. Rengeteg stílusból, anyagból és mintából válogathatsz. Egy divatos sál teljesen feldobja a szettedet. Figyelj oda a színek és a minták harmóniájára.

 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3313534065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása