Fenséges ruhában tündökölt Katalin hercegné Oslóban

_99853357_royal_reuters.jpg

A napokban Vilmos herceg és Katalin hercegné Skandináv királyi körúton járt, ahol az utolsó napjukon a várandós hercegné egy mesébe illően gyönyörű estélyiben tündökölt.

Amikor megláttam a Kensington-palota instagram sztoriában Katalin ruháját, teljesen beleszerettem, szerintem ez az egyik leggyönyörűbb ruha, amit valaha viselt, igazán fenséges darab! Egyből sejtettem, hogy a tervező nem lehet más, mint Jenny Packham, vagy Alexander McQween. Ezúttal az utóbbi sztár tervező nevéhez fűződik a csodás ruhaköltemény.

Képekért kattints a galériára

 

Ha kíváncsi vagy, itt megnézheted a hercegné legszebb ruháit, és kismama szettjeit is.

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr813640886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása