2018.02.08

LEWIS HAMILTON SOSEM UNALMAS! Legalábbis a divat terén biztosan nem

RekaLukacs | 2018.02.08 5:59 | Szólj hozzá!


Szerintem senkinek nem kell  bemutatni, Lewis Carl Davidson Hamilton híres brit autóversenyzőt. Négyszeres Formula-1-es  világbajnoki címével jogosan érdemelte ki a hírnevét. Vitathatatlan autóversenyzői képességének ellenére, mi nem emiatt foglalkozunk a hírességgel. Ugyanis nem csak a versenyzésben kiemelkedő, hanem lassan a divatvilág is ikonként tekint rá.

Hamilton sorra nyeri el a különböző neves férfimagazinok által kiosztott ’legjobban öltözött férfi címet’. És ha nem is mindig nyer, de a top5-ben mostanában bérelt helye van.

Hamilton kiemelkedő merészséggel és érzékkel válogatja össze a ruhatárát. Mindig egyedi, divatteremtő és különleges. Még ha csak a boltba ugrik le, a lesifotósok azonnal lencsevégre kapják ’fashion-weekekhez’ illő kreációit.

Hoztunk nektek néhány, szerintünk tuti befutó szettet egyenesen Hamilton ruhatárából:

lewis.jpg

A streetweartől az extravagánsig mindenben szuperül néz ki. Csak így tovább Hamilton.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1413571573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása