2018.02.10

HOGYAN VISELJ MELEGÍTŐT, NEM CSAK A 4 FAL KÖZÖTT!  

RekaLukacs | 2018.02.10 5:55 | 4 hozzászólás


Néhány évvel ezelőtt, még nevettünk volna az ötleten, hogy a melegítőnadrág a ’modern férfi’ gardróbjának szerves részévé váljon úgy, akár egy fehér ing. Ma már ez teljesen elfogadott, sőt ha igazán érdekel a divat és szereted a változatosságot, akkor a melegítők modern utcai viselete, egy igazán kényelmes fordulat lesz számodra.  Rengeteg szín, fazon és stílus közül válogathatsz a melegítőket tekintve is. Nem kell azonnal a bő, szürke, kopott, ágyban fekvős melegítőnadrágra gondolni.

Természetesen tudni, hogy melyik fazon milyen hatást kelt és hogy áll rajtad, kulcsfontosságú. Fontos, hogy tudd, hogy melyik nadrág ad ’atléta Isten’ külsőt neked és melyikben nézel ki úgy mint egy rapper vagy egy 70 éves nagypapi.

Ha megtalálod  a tökéletes fazont és stílust, nyert ügyed van.

A követező összeállítás elég merész de nekünk nagyon bejön:

Egy letisztult, nem túlságosan bő fekete melegítőnadrág ami szinte egy  vászonnadrág hatását kelti, szuperül kombinálható egy sport vagy tornacipővel és egy fekete zakóval is. Ez az arany középút, ahol a sportos és az elegáns találkozik. Nektek hogy tetszik?

Egy fokkal sportosabb de még mindig kicsit elegáns tökéletes utcai viselet:

A következő, egy sportos utcai viselet. Még sem kelt „otthoni melegítő” hatást igaz? 

A hiányozhatatlan szürke alsó:
 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5313591889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mad Mind 2018.02.12. 11:53:32

A melegítő sosem stílusos.

2018.02.12. 14:22:08

A boka fölé húzott gatya meg debil.

FayRodisz 2018.02.13. 08:57:54

Melegítő? Ugyanmáááá. Nincs jobb a bőrövekkel összehúzott bélrendszernél, a feszűlő farmernél amiben csak úgy lehet leülni, hogy a belsőségek a torokig kúsznak...

Fu Manchu 2018.02.13. 19:52:34

@FayRodisz: Erre a fogyókúra lehet a megoldás. :)
süti beállítások módosítása