3+1 hely, ahova érdemes elmenni romantikázni
2018. február 12. írta: Szabinae

3+1 hely, ahova érdemes elmenni romantikázni

Nem csak külföldön lehet varázslatosan romantikus helyeket találni. Magyarország is tele van szebbnél szebb tájakkal és termálvíz terén is jól el vagyunk látva. Szóval ha romantikázni, kirándulni és lazulni vágynál, akkor nem nem kell ehhez országokon át repülnöd, elég csak belföldön utaznod, hisz rengeteg szépséges település található itthon is. A következőkben nem csak egy rövid városleírást fogsz találni, hanem egy kis itt szállj meg - kisokost is, ami szerintem jól fog nektek jönni. 

De nem is szaporítom tovább a szót! Menjetek utazni, kirándulni és romantikázzatok, hiszen egy kis kikapcsolódás mindig jól jön. Feltölt, és a testi-lelki egészségünknek is jót tesz ;)

SÁRVÁR

Sárvár Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb úticélja mind a magyarok, mind a külföldiek körében. A környéken számos kulturális, és történelmi látnivaló található. Ilyen például a Nádasdy vár, vagy az Arborétum. Érdemes ellátogatni Szombathelyre, illetve Celldömölkre is.

Nádasdy vár

Kalandpark, Arborétum és Fürdő

HOTEL BASSIANA****

4 csillagos hotel minden jóval felszerelve. Maga a szálloda a Nádasdy vár és a sárvári Arborétum közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Finn-, infraszauna, kül-és beltéri medence, illetve Kneipp taposó várja a látogatókat a wellness részlegen. Ezen kívül belépőt kapnak a közelben található Arborétumba, és a híres gyógyfürdőbe is a vendégek.

( 3 nap, 2 éjszaka, 2 fő részére - 44900 Ft )

VISEGRÁD

Visegrád egy olyan történelmi város, amelynek alapjait a vaskorban rakták le. Számos hatalom szerette volna birtokolni, majd foglalták el, és vissza. Ment érte a huzavona. 

Visegrádon 3 helyre mindenképp el kell menni: A Fellegvárba, a Palotába és a Pálinkamúzeumba. Ha pedig érzel magadban kalandvágyat, akkor a pálinka után ugorj fel a Bobpályára is.

ROYAL CLUB HOTEL

Maga a hotel a Duna mellett helyezkedett el, így csak átsétáltunk az úton, és már ott is voltunk a parton. Leginkább gyerekeseknek ajánlanám, mivel rengeteg dologgal kedveznek nekik kezdve a játszószobától a gyerek medencéig. Magáról a hotelről korábban már írtunk itt, mivel voltunk a csajokkal kicsit kikapcsolódni, és be is számoltunk nektek róla, de elevenítsük fel: Az ételek nagyon bőségesek és finomak voltak. A hotel tiszta és rendezett. Semmire nem lehetett panaszunk és még az én étel érzékenységemmel is tudtak mit kezdeni. A wellnesznek plusz pont a gyerek medencéért, a taposóért és a felnőtt csendes pihenős időszakért. Mi egy romantikus lakosztályban voltunk, ahol a konyha helyett jakuzzi volt, amit mondanom sem kell, hogy egyáltalán nem bántunk. :D

( 3 nap, 2 éjszaka, 2 fő részére - 44900 Ft )

MARTFŰ

A kirándulni vágyók mekkája. A Tiszta parti kisvárosban a gyógyvizes feltöltődés mellett lehet sétálni a folyóparton,illetve biciklizni / kirándulni a Tájvédelmi körzetben.

A gyógyvíz itt hidrogénkarbonátos, nátriumkloridos, jódos, brómos, fluoridos, ami tökéletes a mozgásszervi betegségek, ízületi gyulladások (arthritis, arthrosis), a csontrendszer és gerincoszlop betegségei esetén. Ezen kívül bevált módszer ínhüvelygyulladás, idült izomfájdalmak utókezeléseknél: porckorongsérv műtét után, egyéb műtétek, sérülések, betegségek után, illetve a nőgyógyászati panaszokra is jó.

TERMÁHOTEL MARTFŰ*** SUPERIOR

Korlátlan wellness és gyógyfürdő használattal, sóbarlanggal barátságos környezet, ami közvetlen összeköttetésben van a fürdővel, a konferencia és wellness központtal, gyógyászati részleggel, így bármi könnyen elérhető. A wellness mellett különböző gyógykezelések (oepre is) igénybevehetőek.

( 3 nap, 2 éjszaka, 2 fő részére - 44000 Ft )

HERCEGHALOM

Jelentős történelmi emlékekkel rendelkezik az őskortól kezdve és a bronzkori leleteket a Magyar Nemzeti Múzeumban őrzik. Itt leginkább a gazdasági és természeti látványosságok azok, melyeket érdemes megnézni.

ABACUS BUSINESS & WELNNESS HOTEL 

Álomszép hotel, hihetetlen wellness részleggel és interiőrrel. Az étterme pedig ínyenc fogásokat is tartalmaz. A wellness területén 25 m hosszú úszómedence, 28 m2-es élménymedence, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, aromakabin, fitneszterem, szabadtéri pezsgőfürdő található. Ezen kívül pedig a beltéri játékaink díjmentesen használhatóak (lengőteke, asztali tenisz).

 ( 3 nap, 2 éjszaka, 2 fő részére - 54900 Ft )

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');