GaborSzakacs

10 indok a boldogító igen kimondására

2018. február 14. - gaborszakacs

Kirobbanóan energikus, modern és romantikus menyasszonyi ruhákat tervezett Laura Kim és Fernando Garcia az Oscar de la Renta számára. Az ikonikus világmárka 2018-as őszi esküvői kollekciója a klasszikus viseleteket mai köntösbe bújtatva mutatja be úgy, hogy azok elragadóan bájosak, kacéran villantanak, emellett nagyon elegánsak.

9_154.jpg

A szerelmes mámorban úszó menyasszonyok és vőlegényeik legnagyobb örömére egy igazán romantikus kollekcióval állt elő az Oscar de la Renta. Az ismert márka két tervezője, Laura Kim és Fernando Garcia az oltárhoz vezető út felejthetetlen élményét a végletekig fokozták a 2018-as őszi esküvői ruhakölteményeikkel. Egyszerű, klasszikus vonalú ruhákat vonultattak fel, amelyek a hercegnő fazontól a nadrágos szetteken át a sellő formáig terjednek. Kedvelik a vállpánt nélküli megoldásokat, a lágyan leomló selymeket és sifonokat, a test vonalát kiemelő csipkéket és a habkönnyű tüllöket. Nem fukarkodtak a virágos applikációkkal, a kézzel felvarrt levél- és sziromtengerrel csak fokozzák a meghitt pillanatot. A finom rózsaszínek, az elefántcsont és törtfehér jól megférnek egymást mellett Kim és Garcia sorozatában. Kevés dekoltázst mutatnak, inkább a mélyebb kivágású hátrészekre koncentráltak. Valljuk be, ez nagyon okos gondolat, mert így a plébános sem jön zavarba a templomban és a hagyományos értékrendet valló rokonok is elégedetten nyugtázzák majd a gyönyörű ara kifogástalan megjelenését. A kollekció fináléjában megidézték Oscar de la Renta Amal Clooneynak tervezett menyasszonyi ruháját, ami 2014-ben elkápráztatta a világot. Letisztult és sikkes volt, mégis királynői jegyekkel bírt. Hölgyeim, kell ennél több érv a boldogító igen kimondására?

 

Photos: Oscar de la Renta Bridal Fall 2018 Lookbook

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6913663858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása