I LOVE AUSTRALIA

Kalandozz Ausztráliában!

Ausztrália 10 legromantikusabb helye lánykéréshez

A lánykérés kulcsfontosságú esemény a legtöbb ember életében, a tökéletes helyszín megválasztása pedig hatalmas jelentőséggel bír, a férfiaknak pedig nincs könnyű dolguk, ha igazán valóra akarják váltani a kedvesük álmát. Manapság már rengeteg szervező cég szolgáltatásait igénybe veheted a mesebeli lánykérés megszervezésére, de mi úgy gondoljuk, létezik egy ország, ahol nem lesz nehéz kiválasztani a tökéletes helyet: Ausztrália sosem nem fog csalódást okozni.
Legyen szó bármilyen stílusú menyasszonyról, a kontinensen mindenki megtalálhatja a számára legjobb helyet vagy programot. Valentin nap alkalmából elhoztuk nektek a 10 legjobb helyszínt a nagy kérdés feltevésére, legyen szó egy gyönyörű helyszínről, egy pompás szállodáról vagy egy kalandos túraútvonalról.

Palm Cove, Cairns
Ahogy a neve is mutatja, ez a partvonal híres a pálmákkal borított, homokos strandjáról. Ha a párod a tökéletes vízparti panoráma szerelmese, akkor ez a helyszín garantáltan elvarázsolja majd. Válaszd a napfelkeltét vagy a naplementét, amikor nincsenek sokan a strandon, és egy igazi romantikus filmben érezhetitek majd magatokat.

104500-2.jpg

 

Heart Reef, Queensland
A Nagy Korallzátony önmagában is varázslatos egy eljegyzésre, de ez a kis szívet formáló, 17 méter átmérőjű zátony meghalad minden képzeletet. Nem csoda tehát, hogy Ausztrália egyik legkedveltebb helye lett a mind a belföldi, mind a külföldi vőlegények körében. A zátony körül nem lehet úszni vagy búvárkodni, csak a levegőből lehet megtekinteni ezt a kis szigetet. Foglalj le egy repülős utat az Air Whitsundays nevű céggel, és tedd fel a nagy kérdést a levegőben!

134348-56.jpg

 

Sydney Harbour Bridge
Sydney egyik legmeghatározóbb pontja a híres híd teteje, ahova egy külön program keretében tudtok feljutni. Az átlagos mászási idő 3-3,5 óra, és a szervező cég az összes eszközt biztosítja nektek. Ha kedvelitek a magas helyeket és Sydney régóta a bakancslistátokon van, akkor biztosan lenyűgözöd majd a párod ezzel a nem mindennapi helyszínnel. 

142639-34.jpg

 

Vue de Monde, Melbourne
Igazán kifinomult és igényes pároknak ajánljuk Shannon Bennett ausztrál sztárszakács éttermét, Melbourne egyik legromantikusabb helyét, mely egyszerre biztosítja a tökéletes élményt és a tökéletes panorámát egy lánykéréshez. A Rialto Towers 55. emeletén elhelyezkedő étteremből belátható az egész város, minőségi és helyi hozzávalókból készült ételeiben pedig nem lehet hibát találni. Az este folyamán a borszakértők gondoskodnak arról, hogy a legfinomabb borok kerüljenek az asztalotokra és a lehető legjobban teljen az ünneplés.

forrás: @vuedemonde
20180213_114051.jpg

 

Saffire Freycinet, Tasmania
A Tasmania keleti részén fekvő Freycinet Nemzeti Park tökéletesen összefoglalja a sziget sajátos arculatát. Hatalmas hegyei előtt húzódó, zöldellő dombjai és fehér homokos strandjai a legromantikusabb látképeket tárják az utazók elé, érintetlen, tömeg nélküli tájain idilli napokat tölthettek kettesben. A Saffire Freycinet nevű 5 csillagos szálloda világszínvonalú lakosztályaiban töltött napok pedig garantáltan megteremtik a hangulatot a lánykérésre.

638406-19.jpg

 

Kudos Villas, Daylesford
Bár Ausztráliára nem igazán jellemző a termálvíz és a geotermikus tevékenység, a wellness hétvégék kedvelői megtalálják a számításukat Victoria állam közepén, a Melbourne fölött elhelyezkedő területen. Daylesford környéke híres a magas ásvány tartalmú vizeiről, a Kudos Villas nevű szálloda pedig minden igényét kielégíti a rekreációra vágyóknak. Kilenc modern stílusú villája közül egyik sem ugyanolyan, mindegyik egyénileg berendezett, más-más tematikára épül. A földi színek és anyagok használata azonban mindegyik villát meghatározza, illetve a legtöbb rendelkezik pezsgőfürdővel, szaunával és kandallóval. A környező látkép lélegzetelállító, a környéket pedig rendszeresen látogatják a kenguruk és a hangyászsünök.

Kudos Villas

kudos_water_1.jpg

 

Press Food & Wine, Adelaide
Az étterem modern elrendezése, tetőtéri padlásszerű kialakítása hűen tükrözi az ételek stílusát. A nagyszerű séfek állandóan kísérleteznek, innovatív és rejtélyes ételeik pedig egy romantikus alapot szolgáltatnak az ide betérő párok számára. Egy városnézős nap után pedig nem csak a fogások okoznak majd meglepetést, ha itt teszed fel a nagy kérdést a szerelmednek.

Press Food & Wine

press-food-and-wine-upstairs-dining-roomm.jpg

 

Mitchell Falls, Nyugat-Ausztrália
Kinek ne állna el a lélegzete, ha egy hatalmas vízesés alatt kérnék meg a kezét? Ausztrália bővelkedik a fenséges vízesésekben, de a Mitchell Falls egy különösen festői környezetet biztosít. Az, hogy az odavezető túra során kéred-e meg a kedvesed, vagy megvárod, míg odaértek és megmártóztok vízben, csak rajtad múlik!

110874-4_1.jpg

 

Sunset Food & Wine. Kangaroo Island
A Kangaroo Island egy újabb tökéletes és idilli célpont, ha elszöknétek a természetbe a város zajai elől, hiszen a sziget gyéren lakott, népessége nem haladja meg az 5000 főt. A türkizkék víz, a fehér homokos strandok és a vadon élő kenguruk, pingvinek és fókák látványa pedig csak fokozzák ezt a romantikus életérzést. Kényeztessétek magatokat a Sunset Food & Wine nevű modern ausztrál étteremben, ahol csodás óceáni panoráma mellett fogyaszthatjátok el Jack Ingram frissen elkészített, helyi hozzávalókból készült ételeit. A menüt elnézve, bármelyik desszerthez tökéletesen illik egy eljegyzési gyűrű, a válasz pedig nem is lehet majd más, mint egy „Igen!”.

635547.jpg

 

The Twelve Apostles, Victoria
Ha az aktív pihenés szerelmesei vagytok, és inkább a természeti attrakciók jelentenek számotokra örömet, keressétek fel ezt a sziklacsoportot a Great Ocean Road mentén! A part mentén húzódó, valamint a vízben álló gigantikus sziklák és a vad hullámok eszményi helyszínt biztosítanak, a lánykérés így felejthetetlen élmény lesz mindkettőtöknek. A varázslatos „igen” kimondását pedig megünnepelhetitek egy romantikus piknikkel a part mentén, a sziklák tövében.

618105_1.jpg

Kedved támadt odautazni romantikázni vagy csak kalandozni egyet? Sztenderd, autós vagy lakókocsis túrára vágysz? Keress minket és segítünk összehozni életed legjobb útját!

 

 

süti beállítások módosítása