Így készíts divatos szemsminket egyszerűen + Glamoriginal teszt

img_1190_1.jpg

Nem rég érkezett tesztelésre a Glamoriginal hazai márkától két lila színű szemhéjpúder, ezért arra gondoltam, hogy készítek vele egy divatos sminket, amit te is elkészíthetsz magadnak akár Valentin napra is, ha terveztek valamit a párotokkal, de igazából bármilyen különlegesebb alkalomra megfelelő lehet.

Egy cut crease sminket készítettem el, aminek a lényege, hogy a mozgó szemhéjon lévő szín éles vonallal határolódik el a fölötte lévő árnyalattól. Ez manapság nagyon divatos, illetve 2018 színe a lila, így esett erre a választásom. Én ezt a technikát most csak a belső szemhéjamon alkalmaztam. Első lépésként felvittem a két szint, alulra a levendula lilát, és felülre pedig a sötétebbet. 

img_1100.jpg

Ezt követően jön a lényeg, egy kis folyékony korrektorral megrajzoltam a belső mozgó szemhéjamtól egy ívet, a szemhéjam közepéig. 

img_1104.jpg

Ez után pedig egy halvány rózsaszín árnyalatot vittem fel a korrektoros részre, és eldolgoztam, de csak a oldalt, hogy a vonal felül megmaradjon. Utána már csak egy kis fekete szolid tus, és a szempillaspirál maradt hátra.

img_1115.jpg

Ezek után már csak feldobtam egy matt, halvány lilás rúzst, és kész is. Tudom nem egy mindennapi smink, és kicsit soknak tűnhet, főleg a galaxis színben világító lila, de néha kell ilyen is :-D

img_1189.JPG

Egy tutorial videót is beszúrok, hogy könnyebb legyen elkészíteni. Az enyém nem lett ilyen profi és kidolgozott, inkább egy egyszerűbb és gyorsan elkészíthető verziót választottam.

Glamoriginal szemhéjpúder tapasztalat

Amit a márka ígér:

  • talkummentes
  • parfümmentes
  • kizárólag növényi alapanyagok
  • ásványipigment-tartalommal
  • tartós
  • vibráló színek

A termék ára: 2790 Ft/ 1,5 g.

Nos akkor lássuk mennyire jött be a szemhéjpúder. Röviden: Nagyon! Brutálisan jól pigmentáltak, enyhe gyöngyház fényük van. Nagyon szépen megmarad a szemhéjon, nem csomósodik be a ráncokba, tartós, és egész jól építhető is. Könnyű vele dolgozni, nem porzik, se nem potyog.

img_1223.jpg

A kialakítás nagyon érdekes, kis tégelyben vannak a púderek, és azon belül pedig van egy kis lyukacsos fedő, mint egy kis sószóró. Először nem igazán tudtam, hogy használjam, de a legkényelmesebb módja az volt, hogy szórtam egy keveset a hüvelykujjam folytatására a kézfejemre, és onnan vettem fel ecsettel a port. Egész jól hozzá szoktam, csak utána ne felejtsük letörölni a kezünket.

Jelenleg 8 féle árnyalatban kapható a szemhéjpúder. Én személy szerint örülnék, ha majd kapható lenne több színben és paletta formában is. 

Amit még a márkáról tudni érdemes:

  • 100 %-ban természetes összetevők
  • minden bőrtípus számára kíméletes
  • parabénmentes
  • kézműves magyar termék

Nekem összességében nagyon tetszett, tényleg magas minőségű termék, természetbarát összetevőkkel, és biztosan nagyon sokáig elég lesz egy kis tégely. Mivel most lett egy éves a márka, ezért van egy szülinapi akció is az oldalon! :-) Ha használjátok a szulinap1 kódot, akkor 1000 forint kedvezményben részesültök, és kaptok ajándékba két tesztszer is. Az akció február 19-ig tart, érdemes kihasználni ;-)

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3313666748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása