Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bámulatosan türelmesek

Ezekről a csillagjegyekről mintázhatnák a türelem szobrait. Persze őket is föl lehet bosszantani, és ők is képesek mérgelődni bizonyos dolgokon, de alapvetően ők a legnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb típusok. A horoszkópból az is kiderül, mi az, amiben a legtürelmesebbek. Vajon te is köztük vagy?

A Bika a türelem mintaképe

bika csillagjegy türelem horoszkópKívülről úgy tűnhet, mintha a Bika lenne a bulik motorja, pedig a lelke mélyén nagyon is óvatos, kiegyensúlyozott és türelmes típus. Aki mélyebben ismeri őt, a belőle áradó feltétlen nyugalmat szereti benne talán a leginkább. Nem véletlenül olyan népszerű, hiszen higgadtsága könnyen átragad a többiekre. Párkapcsolatában is már az elején bizalmat szavaz a társának, amit elveszíteni lehet, újra kiérdemelni talán soha. Nagyon sokat és hosszan tűr, rá egyáltalán nem jellemző a hirtelen harag. Ennek ellenére természetesen őt is fel lehet bosszantani, viszont ha robban, akkor minden robban körülötte. Állhatatos, makacs és nagyon kitartó csillagjegy, inkább ezeket a tulajdonságokat és értékeket érdemes keresni benne.

A Rák a legtürelmesebb hallgató

rák csillagjegy türelem horoszkópA figyelmesség, a meghallgatás képessége lehet az egyik kulcs a Rák szívéhez. Nem véletlenül, hiszen tulajdonságai közül nála is egyik legnagyszerűbb adottság a türelem és az, hogy nagyon figyelmesen képes hallgatni, amikor beszélsz, amikor elmondod, ami épp a szívedet nyomja. Ha pedig szerelemről esik szó, ő az, aki hajlandó a tökéletes párra várni, aki kitartóan bízik benne, rátalál az igaz szerelem. Az sem véletlen, hogy több korábbi kapcsolata később rendre úgy nyilatkozik róla, nála különb társsal nem találkozott. Nem csoda, hiszen a Rák gondoskodó, figyelmes, segítőkész, érzékeny. Amikor fájdalom éri, hajlamos visszahúzódni a csigaházába, és magában megbirkózni a kínzó érzésekkel.

türelmes csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél kitartóbbak és türelmesebbek (Getty)

A Szűz a tökéletesség mintaképe

szűz csillagjegy türelem kitartás horoszkópEgy dologban a Szűz kétségtelenül a türelem egyik mintaképe. A tökéletességre való törekvésében megállíthatatlan. A lécet magasra helyezi, a feladatokhoz ezért időre, kitartásra van szüksége, a siker nem jön azonnal, hosszan kell érte tennie. És ő sosem adja fel, mert nem éri be kevesebbel. A céljaiért keményen küzd és dolgozik. Ha nem lenne kellően türelmes, eluralná őt a káosz, a hullámok biztosan összecsapnának a feje fölött. Ő pedig ezt sosem engedné meg magának. Rendületlenül és rendíthetetlenül teszi a dolgát. Nem véletlenül ő az egyik legsikeresebb csillagjegy.

A Mérleg kerüli a vitákat

mérleg csillagjegy türelem horoszkópA Mérleg inkább türelmesen kivárja, míg elül a vihar, mintsem számára kellemetlen vitákba, konfliktusokba keveredjen. Szívesen beszélget idős emberekkel, aztán a párbeszédbe egyszerűen beleragad, mert inkább hallgatja a vég nélküli mondanivalót, mintsem gorombán félbeszakítsa a másik embert. Alapból is gyűlöli a szükségtelen veszekedéseket, így ha mégis valami felbosszantja, kiabálás, düh helyett inkább magában tartja a negatív érzelmeket. A könyörülete és a tisztességes hozzáállása teszi őt igazán türelmes csillagjeggyé. Viták helyett inkább mindkét fél érveit meghallgatja, nem véletlenül valódi diplomata és született békítő típus. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top