Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel csöppet sem könnyű kijönni

Ezekkel a csillagjegyekkel csöppet sem egyszerű kijönni. Hogy miért és miben nem találják a közös hangot a többiekkel, vagy hogyan próbálhatsz meg dűlőre jutni velük, a horoszkópból kiolvashatod a részleteket. Te is köztük vagy, veled sem könnyű kijönni?

A Vízöntővel csöppet sem egyszerű kijönni

nehéz csillagjegyek vízöntő horoszkópJogosan gondolhatnád, a Vízöntő az egyik legbarátságosabb, legnépszerűbb csillagjegy. Úgy hírlik róla, értékeli és elfogadja a többi ember motivációját, a másságot, rendkívül egyszerű megtalálni vele a közös hangot. Sajnos a valóság egészen mást mutat vele kapcsolatosan. A Vízöntő az érzelmekkel meglehetősen hadilábon áll, nem képes azokat kezelni, és pontosan ezért nem könnyű vele kijönni. Bármilyen segítőkésznek is mutatja magát, valójában hiányzik belőle az empátia. A szeretetre a többiekhez hasonlóan ő is vágyik, de az érzéseket kimutatni és viszonozni már nagyon nehéz neki. Nem igazán tudsz vele beszélgetni a témáról, könnyedén elutasít, hogy ő teljes mértékben alkalmatlan a lelkizésre. Sosem lehetsz biztos benne, hogy valóban szeret téged és fontos vagy neki, vagy csupán ott van melletted.

A Kost nem érdekli mások véleménye

nehéz csillagjegyek kos horoszkópA Kos nagyon vidám és szórakoztató csillagjegy, feltéve, ha mindenben elfogadod, követed a javaslatait, és engedsz a követelésének. Őt nem igazán érdekli, mit gondolnak vagy éreznek a többiek, és mások véleményét is csak ritkán fogadja meg. Amíg igazat adsz neki, könnyen kijöhetsz vele, de amint ellentmondasz vagy netán bírálnád, ő sem lesz többé kezesbárány. Abban az esetben sem fogtok kijönni egymással, ha olyan típus vagy, aki kerüli a konfliktusokat, a kockázatokat és ragaszkodik az elveihez, ő ugyanis mindennek pontosan az ellenkezőjét képviseli. Meglehetősen türelmetlen és agresszív csillagjegy, aki sosem ismerné be, amikor hibázik. Szereti a kihívásokat, a kalandokat, merész és bátor, szívesen kockáztat. Ha gondod van vele, a békesség kedvéért jobban teszed, ha inkább megtartod magadnak a véleményedet.

Az Ikrek kedvesnek tűnik

nehéz csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek ránézésre kedvesnek, szimpatikusnak, barátságosnak tűnik, mégis ez csupán a felszín. Amikor nincs jókedvében igencsak kihívást jelent kijönni vele. Ilyenkor képtelen meghallgatni, de azt elvárja, hogy minden idegszáladdal rá összpontosíts. A látszat ellenére nagyon érzékeny típus, ezért hajlamos nem létező sérelmeket gyártani, olyasmit vesz a fejébe, ami teljességgel ellentmond a valóságnak. Azt gondolja, nem méltányolod, nem fogadod el, és nem támogatod őt kellően, az érzelmeid pedig közömbösek iránta. Arra is hajlamos, hogy mást mondjon, mint amit aztán valóban megtesz. Sosem tudhatod, mi lesz a következő lépése, mikor teszi meg azt a lépést, amivel mindent lerombol, amit addig felépített.

A Bak a legnyakasabb csillagjegy

nehéz csillagjegyek bak horoszkópA Bak meggyőződése, hogy mindent jobban csinál, és mindent jobban tud, mint a többiek. Mindebben persze van igazság, mert vitathatatlanul több mint intelligens, viszont mérhetetlenül nyakas és makacs csillagjegy. Nem szereti a kockázatokat, és a komfortzónájából sem lép ki, ha nem muszáj. Ha megpróbálod kimozdítani, szinte biztosan feldühíted. Nagyon szűk látókörű, ráadásul ő is sokkal érzékenyebb és bizonytalanabb annál, mint amit kifelé mutat. Akkor sem áll veled többé szóba, ha akaratlanul bántottad meg őt. Viszont logikus érvekkel magad mellé állíthatod. Mindent az ellenőrzése és az irányítása alatt szeretne tudni, beleértve téged is. Ha ezt képes vagy elfogadni, akkor azt is megérted, miért is olyan nehéz kijönni vele, de akkor már azt is tudod, hogyan érd el nála a célodat.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top