HTML

Bozótharc

Korrupcióról, környezetvédelemről, és más közügyekről...

Friss topikok

Linkblog

Mátyás királyi országjárásba kezdett a Fidesz a nép szegény, tudatlan fiai körében

2018.02.20. 09:40 bozotharcos

Mark Zuckerberg és cége sok mindent adott és sok mindent elvesz (a gyerekeink figyelmét, az időnket és a józan eszünket is néha), egyet azonban el kell ismerni: még ha sírva röhögünk/röhögve sírunk is, de a választási kampány – részben a lehetőségek Facebook általi végtelenítése miatt is - neki köszönhetően egyértelműen szórakoztatóbb (és persze alantasabb) lett, mint valaha. Kapott az egyszeri magyar politikus a kezébe egy eszközt, aminek segítségével, - és ezt a világon senki nem tudja megakadályozni - közvetlenül tud szólni a választókhoz. És főleg, bármit mondhat/mutathat nekik....

sulijanos1.jpg

A Bozótharc most úgy döntött, másokkal is megosztja az április 8-ig (kampánycsend mikortól is?) az elébe kerülő, ilyen jellegű "politikusi Facebook-os villantásokat" .

Elsőként jöjjön hát a paksi atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter, Süli János látogatása egy dunántúli faluba, Magyarkeszire. A korábbi paksi polgármester, majd a paksi erőmű vezérigazgató-helyettese a Facebook-oldalán tette közzé a nép egyszerű fiai közé való leereszkedésének képi dokumentálását, s nem hagyva a véletlenre az értelmezést, rövid bölcsességgel is megtoldotta a fotós beszámolót. Nem is próbáljuk további körítéssel csökkenteni a hatást, ez a bejegyzés egyszerűen magáért beszél....

"Kocsmaparty. Ha nem megyünk be a magyarkeszi kocsmába, talán soha nem derült volna ki, hogy ott él Orbán Viktor öccse, Orbán András. No persze nem a magyar miniszterelnökről és családjáról van szó, hanem a névrokonáról. Megtapasztaltuk, a magyar falusi kocsma - kedden este legalábbis - csendes. Munkáról, lehetőségről beszélgetnek. Elmondtam: kinek-kinek elérhető célokat kell maga elé tűznie. Aki úgy érzi, tanuljon, amíg teheti! De nem kell mindenkinek egyetemet végezni. Egy jó szakma - az életkereseteket tekintve is - felér egy diplomával. Az a fontos, hogy boldog legyen az ember, bármit is csinál!" - írja Süli a Facebook-oldalán.

( Az egyszerű nép közé keveredés nem is volt hiába, Süli János későbbi posztja szerint "a késő délutáni órákra több mint kétezer aláírás gyűlt össze a Paks-Tamási választókerületben a szükséges ötszáz helyett"....

suliszemuveges.jpg

sulinegedes.jpg

sulipalinkas.jpg

suli4.jpg

suli3.jpg

suli2.jpg

 

Süli János bejegyzése a régi időkre emlékeztette a Bozótharcot:

 

kadarparasztokkal.jpg 

Ha te is találsz hasonlóan tanulságos politikusi Facebook-szereplést, köszönjük, ha megosztod velünk a Bozótharc Facebook-oldalán!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotharc.blog.hu/api/trackback/id/tr8713683892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rallus 2018.02.21. 11:11:44

Primitív! Ha van annyi esze, mint Simon Gábornak és éhségmenet élén járja az országot, akkor ezzel a fáradtsággal csinos vagyont gyűjthetne össze! Valutában!

BéLóg 2018.02.21. 12:28:52

Gyere Bozótharcos, vesézd mánki akkor a Zusa politikalyi pártyainak kampányait, abban bisztos hogy ennél csak durvább dolgokat találsz. Persze őka demó-krácilya őshazálya, ezér asztán amit ők tesznek, az kéremszépen a csúcs. Nekünk meg iten csak ez a parasztosch dolog marad.

n3spr3ss0 2018.02.21. 12:48:37

Kádár ezekhez képest igazi demokrata volt,amit szart is különb volt ezeknél.

Larry Silverstein 2018.02.21. 12:59:56

A kampany az kampany, a korteskedes meg korteskedes.

Larry Silverstein 2018.02.21. 13:02:02

@n3spr3ss0: De csodbe ment anyagilag, mint minden balliba. Amugy a demokraciat lefossa mmindenki aki nem annyira hulye hogy demokraciat varjon el egy kapitalista vilagban.

nemecsekerno_007 2018.02.21. 13:03:03

@n3spr3ss0: Kevés nagyobb gazembere volt ennek az országnak mint Kádár. A lakosság nagy része adta el magát a rendszernek a 3,60-as kenyérért, rászoktatta az embereket arra, hogy szinte minden ingyen van. Ezt nyögjük a mai napig.

konrada 2018.02.21. 13:46:51

...hát micsoda hülyeség lemenni korteskedni egy jelöltnek!

Egy igazi demokrata politikus ilyent nem tesz! Kijelölik őt a pesti pártközpontban, ő az újságban lenyilatkozza, hogy aki másra szavaz, az birka - befizetnek valami helyi piást hogy gyüjtsön aláírást - aztán szépen kivárja, hogy a nép majd szépen rászavaz!

...ha meg mégsem, hát lehet keseregni egy pesti romkocsmában: birka-hülye nép ez, nem kell nekik az ő belvárosi kifinomult demokráciájuk!
süti beállítások módosítása