Ashton Kutcher arról mesélt Dax Shepardnak egy Armchair Expert című podcastban, hogy milyen volt elválni Demi Moore-tól. Shepard és Kutcher még annak idején a Punk'd című tévéműsorban dolgoztak együtt. 2003-ban. A 40. életévét két hete betöltött színész 2005-ben házasodott össze Moore-ral, a válást 2011-ben jelentették be. Kutcher ugye azóta újranősült, Mila Kunisszal már két gyerekük van. Szóval a válást követő napokról Kutcher ezt meséli az interjúban.

Miután elváltunk, felmentem a hegyekbe egy hétre egyedül. Se kaja, se pia, csak víz és tea. Eltettem az összes számítógépemet, telefonomat, mindenemet. Egyedül voltam, nem volt kihez beszélni. Csak egy noteszom volt, egy tollam és vizem meg teám egy hétre. [...] Leírtam minden egyes olyan kapcsolatomat, ahol úgy éreztem, hogy harag maradt, vagy megbánás, bármi. És írtam egy-egy levelet mindenkinek. A hetedik napon legépeltem és elküldtem a leveleket.

A hírt a Just Jarednél találtuk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ashton Kutcher egy hétig nem evett a válása után

A böjtöt a hegyekben töltötte, és korábbi kapcsolatain elmélkedett, meséli egy podcastban volt kollégájának a Punk'dból.

6 · Feb 21, 2018 11:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments