9 Nyíl

A dartsvilág egyik legbefolyásosabb embere Budapesten

2018. február 21. 12:47 - Denis Potvin

Gary Anderson, Jelle Klaassen, Michael Smith, Kim Huybrechts, James Wade, Ian White, Joe Cullen, Kyle Anderson, Madars Razma, Bezzeg Nándor. Lehet még sorolni, de van ebben a névsorban egy kapocs, ami összeköti ezeket a játékosokat. A Unicorn Darts, amelyet 1937-ben alapított Frank Lowy, vagyis Lőwy Ferenc, akinek a fia, Richard Lowy tegnap Budapesten járt, a Prince of Darts klubban pedig a Magyar Darts Liga fordulóba is betekintett.

dsc02208.JPG

Mr. Lowy a magyarországi disztribútor, a Novoparts meghívására tartózkodott hazánkban. A cég vezetőjének, Dubai Miklósnak a társágában érkezett egy kis terepszemlére. Nagyon szimpatikus, a világ dartspiacának jelentős részét uraló cég második emberére nagyon jó benyomást tett a látottak. Azt mondta, Angliában is büszke lehetne a tulajdonosa egy olyan klubra, mint amilyen a Prince of Darts.

Persze viccesen, de elégedetlenül csóválta a fejét, amikor nem a cég tábláit látta az egyes lőállásokban, de megígérte, hogy rögvest húsz táblát és persze hozzá egy kis emléklapot is küldeni fog, amelyen az itt történt látogatását, és az adományát rögzíti majd.

Érdekes és egyben örömteli találkozásnak is szemtanúi lehettünk, hiszen Bezzeg Nándor, az angol cég magyarországi embere is a helyszínen tartózkodott, így nem csak a régi ismerősök közötti kézfogásra került sor, hanem egy fénykép is készült a világbajnoki résztvevő magyar dartsos és Richard Lowy főszereplésével, amelyen a Unicorn nevét viselő Darts Akadémia promója is jól látható.

dsc02212.JPG

Szólj hozzá!
Címkék: darts unicorn 9nyil
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9013687282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása