2018.02.22

MENŐ VAGY CIKI A FESTETT HAJ?

Kahn Katalin | 2018.02.22 10:00 | 2 hozzászólás


Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy férfiként mi fér bele a hajviselet keretei között. Persze ezt sokszor embere válogatja, de most akkor menő, vagy ciki ha egy pasinak festve van a haja?

festett.jpg

Természetesen az egyszínűre festett haj az nem olyan feltűnő, mintha melírozva lenne, kivéve, ha elkezd lenőni és teljesen más színű, mint az eredeti, de sok férfi a melír csíkokat is kedveli, és próbálja ezzel színesíteni hajviseletét. Vegyük példaként a külföldi sztárokat, akik ugyan már benne vannak a korban, de mégsincs egy darab ősz hajszáluk sem. Hazánkban egy férfi talán még nem megy be olyan büszkén a fodrászhoz, hogy befestesse szőkére a barna haját, de egyre többen hajlanak az efféle újítások felé. 

Egy férfinak a legtöbbször a női vélemény számít, így általában mindenki tart tőle eleinte, de miért ne kísérletezhetnének a férfiak is, és akarhatnák a legtöbbet kihozni külsejükből? Haladni kell a korral, ugyanis egy férfi is szereti magát jól érezni a bőrében, és ha egy nő festheti a haját, egy pasi miért ne tehetné?

Rengeteg férfinak áll jól a festett haj, amit milliónyi variációban lehet kérni a fodrásztól. Íme néhány inspiráció, ha a festett haj mellett döntesz:

szokecsavo1.jpg

szokecsavo2.jpg

szokecsavo3.jpg

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9513659692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czinimini 2018.02.22. 13:44:30

Az utolsó kettő elmegy, a többi nekem nem tetszik. De miért ne próbálhatnának ki a férfiak is mindenféle színt? Szerintem sokkal kínosabb, amikor az öregurak festik hű-de-feketére vagy vörösre az ősz hajukat, ami közelében sincs egy valódi hajszínnek. Ősz hajon jobban tetszenek a természetes árnyalatok, ha egyáltalán festik.

Balazs089 2018.02.22. 16:54:15

engem a szakáll festés izgatna, mint téma :P
süti beállítások módosítása