Sztárok

Elszerette férjétől új barátnőjét Berki Krisztián

Csúnya szerelmi háromszög alakult ki Berki Krisztián körül, ráadásul új szerelme még mindig férjnél van.

A héten mutatkozott be a nyilvánosság előtt Berki Krisztián új szerelme, Katona Renáta Mazsi. A rózaszín, boldog sztoriból az is kiderült, hogy Hódi Pamela korábban ismerte a huszonhat éves lányt, mint Berki, de nagyon helyesnek gondolja, Renáta pedig Berkiék kislányáról áradozott az egyik reggeli műsorban.

Katona Renáta

Arról azonban eddig nem esett szó, hogy Renáta a mai napig házas, és ez még nem minden. „Egészen megdöbbentő számomra ez az egész, Reniék ugyanis babát terveztek még pár hete”

– mondta a Borsnak a lány egy közeli ismerőse. Az informátor szerint a korábbi szépségkirálynő egy „ismert budapesti vállalkozó” felesége már másfél éve.

Berki Krisztiánnal való megismerkedésében pedig a Schobert-házaspár működött közre: állítólag elhívták síelni a fiatal lányt, Berki pedig meglepetésszerűen csatlakozott hozzájuk.

Katona Renáta a Borsnak nem tagadta hogy házas, és hogy nemrég még babát tervezett férjével, de nem sokkal ezután Berki „visszavonta” kedvese nyilatkozatát. A lány férje szűkszavúan csak annyit mondott: hálás a sorsnak és Berki Krisztiánnak, amiért felnyitották a szemét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top