Donald Trump is nekiment a videojátékoknak

2018. február 23.
1.4871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy a legutóbbi iskolai lövöldözés után Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke is megszólal majd, azonban a Metro magazin beszámolója alapján az USA vezére elképesztő kijelentést tett, és kis túlzással a videojátékokra kent mindent.

Trump ugyanis kapcsolódó beszédében arról szónokolt, hogy az agresszív videojátékok és filmek milyen rossz hatással vannak a fiatalok pszichéjére és gondolkodásmódjára, ezáltal kiemelte, hogy számtalan olyan termék megjelenhet, ami rendkívül erőszakos, de mivel nincs benne szexuális tartalom, ezért a fiatalok is hozzáférhetnek, ami szerinte ebben a formában szabályozásért kiállt.

Persze Trump a többi politikushoz hasonlóan képtelen volt bizonyítékokkal alátámasztani mondanivalóját, ezáltal most is csak arról is beszélt, hogy "egyre többet hall" arról, hogy a filmek és a videojátékok rossz hatást gyakorolnak a fiatalokra, de konkrétan a tényleges hatást egyetlen esetben sem tudták még bizonyítani.

Mint ismert, Amerikában a múlt héten egy floridai iskolai lövöldözés 17 halálos áldozatot követelt, aminek hatására ismét szóba került az országban a fegyvertartás kérdésének újratárgyalása, mely úgy látszik kéz a kézben jár az erőszakos videojátékok és filmek szabályozásával.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 7 hónapja és 10 napja

Nyilván nem azért mert könnyebb fegyverhez jutni mint bárhol máshol a világon.
Könyörgöm Texas államban simán vehetsz fegyvert de be van tiltva a dildo. (Ezt onnan tudom hogy volt egy cikkben, de más oldalt nem reklámozok itt!) És más is van ami be van tiltva Amerikában! Az egész országban be van toltva a kinder tojás, mert veszélyes a kis ajándék benne...
Vicc az az ország...

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ha valami káros a fiatalokra, az ő.

válasz erre

zender

6 éve, 7 hónapja és 13 napja

Minden egyes lövöldözésnél ugyanez van. Nevetséges.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 7 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja