Tech

Forró sütőben kínoztak egy cicát az orosz tinik

Meglehetősen taszító felvételek kerültek ki nemrégiben az internetre: néhány orosz tinédzser egy feltehetőleg 190 fokra melegített sütőben kínoz egy teljesen magatehetetlen kölyökmacskát. A brit Metro oldalán olvasható információk szerint az eset a szibériai Krasznojarszkban esett meg, ahol egy házibuliban a 18 éves Kirill Beryozin tette a cicát a sütőbe az egyelőre ismeretlen barátai társaságában.

A videomegosztós alkalmazással készített egymást követő rövid felvételeken jól látszik, hogy a macskát benn tartják a sütőben, kiveszik, röhögnek rajta, majd egy nagyon brutális dobással vágják vissza a konyhai eszközbe – ekkor oroszul még az is elhangzik a háttérben, hogy „eltörted a gerincét”.

Beryozin az Instagram Story funkcióját használva osztotta meg az interneten a kegyetlenkedést, ami azon nyomban terjedni kezdett, és a növekvő felháborodás hatására a fiú törölte is a felhasználói fiókját, de a felvételek addigra már önmagukban is keringeni kezdtek az interneten.

Az orosz hatóságok egyik szóvivője elmondta, hogy tudomásuk van a történtekről, vizsgálják a körülményeket, és a beérkező információk birtokában fognak dönteni arról, hogy milyen következményei lehetnek az ügynek. Oroszországban nemrégiben emelték az állatkínzásért kiszabható börtönbüntetés időtartamát három évre, viszont csoportos elkövetés esetén a maximum akár öt év is lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik