Mesébe illő házasságot és óriási vagyont hagyott ott Katona Renáta Berki Krisztiánért

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
Katona Renáta házasság vagyon szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, kiderült, férjes asszonyba szeretett bele Berki Krisztián. Renáta hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondta ki másfél éve a boldogító igent férjének, aki utána is fényűző életet biztosított Renátának. 

Renáta olyannyira beleszeretett Berki Krisztiánba, hogy már el is tüntette az összes férjével készült közös fotót a közösségi oldaláról, ahol volt olyan esküvői kép, amelyhez azt írta, mennyire szerelmes, és hogy élete legboldogabb és legtökéletesebb napja volt 2016. szeptember 16.

"Óriási volt a szerelem, ahogy a nagy nap is. Attila minden álmát megvalósította Mazsinak, kezdve a luxuslakástól, a luxusautón át, a luxusnyaralásokig. Nem beszélve a Balaton közepén, egy vitorláson töltött leánybúcsútól a hetedhét országra szóló, több mint hatmillió forintos, Szent István-bazilikában megtartott esküvőig" - mesélte a lány jó ismerőse a Borsnak. Hozzátette, nem is nagyon értik, mi történt, ugyanis Attila és Renáta nemrég még gyereket terveztek.

Forrás: Instagram/berkikrisztian

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.