Férjhez ment Emily Ratajkowski Sebastian Bear-McClardhoz

házasság Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ratajkowski az Instagram sztoriban számolt be házasságáról.

A pucérkodásával világhírűvé vált Emily mindenkit megdöbbentett, ugyanis először Valentin-napon látták együtt Sebastian Bear-McClarddal.

ny

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

A 26 éves modell most azonban több képet is feltöltött, amelyeken újdonsült férjével szelfizett a városházán.

Hódi Pamela kifejtette véleményét Berki Krisztiánról és kapcsolatáról Katona Renátávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-hodi-pamela-kifejtette-velemenyet-berki-krisztianrol-es-uj-kapcsolatarol-katona-renataval.htmlBerki Krisztián a közösségi oldalán írta le pár nappal ezelőtt, hogy végre, most először szerelmes. Nos, ehhez volt párjának, Hódi Pamelának is van néhány szava: úgy érzi, Berki ország-világ előtt megalázta. TV + Sztárok--Mesébe illő házasságot és óriási vagyont hagyott ott Katona Renáta Berki Krisztiánérthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-mesebe-illo-hazassagot-orias-vagyont-hagyott-ott-katona-renata-berki-krisztianert.htmlAhogy írtunk róla, kiderült, férjes asszonyba szeretett bele Berki Krisztián. Renáta hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondta ki másfél éve a boldogító igent férjének, aki utána is fényűző életet biztosított Renátának. TV + Sztárok--Oroszlán Szonja 3 éve él Philadelphiában, most filmszerepet kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-oroszlan-szonja-3-eve-el-philadelphiaban-most-filmszerepet-kapott.htmlOroszlán Szonja akkor sem csügged, ha éppen nem kap színészi feladatokat Philadelphiában, ahol már 3 éve él. A Valami Amerika 3. bemutatójára hazautazott, és azt is elárulta, hogy az Egyesült Államokban filmszerepet kapott egy sci-fi-ben. TV + Sztárok--Tóth Gabi és Krausz Gábor, a Séfek séfe sztárja egy pár? Árulkodó fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-toth-gabi-es-krausz-gabor-a-sefek-sefe-sztarja-egy-par-arulkodo-fotok.htmlTóth Gabi nem szingli többé? Krausz Gáborral sejtelmes üzeneteket váltanak a közösségi oldalaikon.TV + Sztárok--Megütötte az Oltári csajok Pétere társát, Angéláthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-megutotte-az-oltari-csajok-petere-tarsat-angelat-rtl-2-sorozat.htmlHatalmasat csalódott az Oltári csajok legidősebb Erdész lánya alkalmi partnerében és üzlettársában. A férfi lefeküdt egy másik nővel - aki ráadásul Angéla volt főnöke és vetélytársa -, tettének pedig súlyos következményei lettek. TV + SztárokOrigoSztárok, akik feladták házasságukat egy újabb szerelemért: Ördög Nórától Stohl Andrásighttp://www.life.hu/sztarok/20180223-sztarok-akik-feladtak-hazassagukat-egy-ujabb-szerelemert-ordog-noratol-stohl-andrasig.htmlManapság a holtomiglan holtodiglan már nem tart a sírig. Vannak, akik csak a második vagy a sokadik próbálkozásra találják meg az igaz szerelmüket és az is előfordul, hogy a nagy ő akkor toppan az életünkbe, amikor még bőven tart a frigy... Ahogy ezeknél a sztároknál történt: Ördög Nóra és Varga Feri is véget vetett kapcsolatának, amikor rátalált az igazi, nem hezitáltak. Berki Krisztián és új szerelmének kapcsolata sem indult simán: a hölgyemény ugyanis még házas! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.