Nem egy őrült nagy breaking, sőt, viszont felkeltette az érdeklődésemet ez a barber shop szcenárió. Madison városában egy 22 éves csávó december 22-én elment borbélyhoz, vélhetően azért, hogy jól nézzen ki az ünnepekkor. Nem is akart semmi extra Under Cutot vagy Faux Hawkot, csak simán annyit, hogy oldalt legyen 2 milisre felnyírva, a teteje meg legyen 2,5 centivel rövidebb. Igen, csakhogy a fiatal vendég sokat mozgolódott, amit a 46 éves borbély nem tudott tolerálni, úgyhogy arra az elhatározásra jut, hogy figyelmeztető jelleggel picit megtekeri a vendég fülét, hogy ne ficánkoljon már. Ezt követően még ollóval bele is vágott a 22 éves srác fülébe, majd nullás géppel egy elég vastag sávban le is tolta a fejét. Ezt követően a vendég elment egy másik fodrászhoz, ahol az egész fejét letolták nullás géppel.

A fent részletezett esetből bírósági ügy lett. A bíró kimondta, hogy az még nem bűncselekmény, ha valaki borzalmas frizurát vág valakinek, de azért már letartóztathatják a fodrászt, mert szándékosan belevágott valaki fülébe. A borbély állítja, hogy véletlenül szaladt meg a keze. 

Ön mit tenne, ha a fodrásza ugyan nem sebesítené meg, de kimondottan rossz hajat vágna önnek?

Ez a kérdés fogalmazódott meg bennem. Annyiszor voltam már én is úgy, hogy megmondtam, oldalról mehet bátran, a tetejét leginkább csak ritkítsuk. Erre alig maradt hajam, amikor kiszálltam a székből. És amikor megkérdezi, hogy jó lett, akkor kénytelen vagyok azt mondani, hogy persze. És még fizetek is ezért. 

Oké, nem pont ilyen hajat akartam, de hát ez van - gondolom mindig magamban. Három hét és megint olyan lesz, mint régen. Attól nekem nem lesz jobb, ha megmondom a fodrásznak, hogy "Haver, azt mondtam, hogy a tetejéből csak egy kicsit. Neked ez a kicsi? Nem ezt mondtam!" És akkor utána ugyanúgy ki kell fizetnem. Levágta, a munkát elvégezte. Visszacsinálni nem tudja. Tök mindegy. Aztán az is lehet, hogy én mondtam szarul, nem? Nem instruáltam elég jól a borbélyt? Közben is szólhattam volna... Ez vagyok én, de van ellenpélda is.

Kolléganőm pasija egy alkalommal megmondta a fodrásznak, hogy nem olyan frizurát vágtak neki, amire számított. Másnap már nem is dolgozott az üzletben.

Önnel előfordult már hasonló? Ön mit tenne? Reklamálna vagy csendben fizetne? Írja meg véleményét erre az email címre! Jelige:

Az ész a fontos, nem a haj.

(Huffington Post)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bírósági ügy lett egy borzasztóan rossz frizurából

Ön mit tenne, ha rossz frizurát vágnának önnek? Reklamálna vagy csendben fizetne is érte?

6 · Feb 24, 2018 02:22pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments