Szépüljünk

Az Instagram új sztárja az arcfestésével hipnotizáló lány

Olyan, mintha önarcképei photoshopolva lennének, pedig kizárólag arcfestékkel éri el az illúziót keltő hatást ez a fiatal dél-koreai művész.

A 24 éves Dain Yoon kizárólag sminket, arcfestéket és ecsetet használ, képei mégis olyan hatást keltenek, amit mások csak digitális képszerkesztőkkel tudnak elérni. A fiatal dél-koreai művész a képzőművészeti egyetem elvégzését követően a nem túl szokványos pályának számító illúzióművészet irányába szakosodott. 

Miss universe

Dain Yoon 윤다인 (@designdain) által megosztott bejegyzés,

Az Instagramon és a Facebookon hamar ismertté vált különleges, első pillantásra egymásra photoshopoltnak tűnő fotóival. Az igazság azonban az, hogy a dél-koreai művész kizárólag arcfestéket használ a photoshopra emlékeztető hatás eléréséhez.

Ami persze egyáltalán nem olyan egyszerű művelet, Dain Yoon saját bevallása szerint egy-egy kép elkészítéséhez 3-12 órát sminkel a tükör előtt. Majd újabb órákig tart, amire megtalálja a megfelelő beállítási szöget a fotók elkészítéséhez. 

(Forrás: Odditycentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top