Horoszkóp

Melyik orákulumot választod? Különleges jóslat vár rád

A régmúlt időkben azokat nevezték orákulumnak, akik bölcs tanácsokkal láttak el másokat, mivel rendkívül okosak és tapasztaltak voltak, vagy képesek voltak a jövőbe látni. Mostanság a különleges jóskártyákat szokás orákulumként is emlegetni. Annyi viszont nem változott, hogy ezekkel a bámulatos lapokkal is a jövőt lehet fürkészni. Nos, mit jósolnak az orákulumok? Válassz egyet, és máris megkapod a választ.

Válassz tehát egyet a különlegesen szép jóskártyák közül. Mielőtt döntenél mindenképpen időzz el egy kicsit a rajzokon, a szimbólumokon. Nézd meg alaposan mindegyiket, és csak azt követően válaszd a számodra legszebbet, amikor érzed, hogy ellazultál és érzed, hogy nem az elméd irányít. Hagyd, hogy a lelked döntsön és nyisson utat a jövő felé. Nos, melyik orákulumot választod, és milyen jóslat vár rád?

orákulum jóskártyák jóslat

Ha az 1. orákulumot választottad

orákulum jóslat remete kártyaHa ezt a kártyát választottad, a jóslat szerint itt az idő, hogy felismerd a benned rejlő lehetőségeket. A spirituális utadon jársz függetlenül attól, hogy mindezt tudatosítottad már magadban vagy sem. A lelked vezet, hogy felfedezhesd, ki is vagy valójában és megvalósíthasd az életfeladatodat. Mindenki saját a saját utazását éli, a feladatok egyénre szabottak, rajtad múlik, a tiédet hogyan valósítod meg, milyen lehetőségeket aknázol ki. Ne lepődj meg, ha az utazás közben összezavarodsz, nem találod a megfelelő útvonalat, és az iránytűd is körbe-körbe forog. Mindez arra késztet, hogy használd belső bölcsességedet, és megtalálhasd a kijáratot az útvesztőből. Az orákulum remetéje lámpást tart, és vezet téged. Add át magad a belső fénynek és irányításnak.

Ha a 2. orákulumot választottad

orákulum kártya jóslásAz orákulum jóslata szerint a rendszeres olvasás, a fejlődés, a tanulás segít neked, hogy magabiztosságot szerezhess a karrieredben. Mindenképpen érdemes tovább bővíteni a tudásodat, amelyhez még az angyalok is segítenek neked. Fölvillantják előtted a legmegfelelőbb tanfolyamot, könyvet vagy bármilyen olyan lehetőséget, ahol képezheted magad. Vedd észre, és mindenképpen élj a kínálkozó alkalmakkal. A közeli jövőben a környezetedben élőktől is várhatsz támogatás a siker felé vezető úton. Talán valamelyik barátod vagy munkatársad javasol kitűnő könyvet, oszt meg veled egy videót vagy javasol nagyon hasznos és informatív iskolát, tanfolyamot. Az angyalok megnyitották előtted az információ ajtaját, rajtad múlik belépsz-e a valódi tudás termébe.

Ezt jósolja a 3. orákulum

orákulum kártya jóslatAz orákulum azt javasolja, mindenképpen folytasd a feladatot, haladj tovább az úton, amire ráléptél, a célod beérik. A kártyával az angyalod üzen, aki arra biztat, hogy engedd el a kétségeket, és higgy benne, az álmodat, a kitűzött célt meg tudod valósítani. A sikerhez ugyanakkor a hit mellett szükséged lesz lelkesedésre, szenvedélyre, motivációra is. Angyalod ebben is támogat téged, kérd őt és segíteni fog. Ehhez végezz el egy apró meditációt lehetőség szerint mindennap. Hunyd le a szemed, végy néhány mély levegőt, és csendben fordulj az angyalod felé: „Kérlek, adj nekem tiszta jelet, motivációt, útmutatást, támogatást és inspirációt, hogy elérhessem a célom.” Lényeges, hogy a gondolatokat érezd  a szívedben a kérést követően is. A válasz előbb érkezik, mint remélnéd. 

Ha a 4. orákulumot választottad

orákulum jóslat kártya jóslásA kártyán egy nőt láthatsz, aki a szent tüzet kínálja fel neked. Az orákulum jóslata szerint itt az ideje, hogy felébredsz magadban a belső tüzet, lángra lobbantsd a szenvedélyt. A segítséget megkapod mindehhez. Nyisd meg a szíved, és engedd magadba az isteni szeretet energiáját, amely a spirituális fejlődésed útján támogat és segít téged. Ez a szeretet a boldogsághoz, az örömhöz, az elégedettséghez is hozzásegít téged. A szent tűz lángra lobban benned, amikor épp a legsötétebb útvesztőből keresnéd a kiutat. Légy őszinte önmagaddal, ne rejtsd el a valódi érzéseket. Engedd meg a fájdalmat, de azt is, hogy szélnek ereszthesd a félelmeket, a szorongást, a kétségeket. Fogadd el, ha most még mindez nem megy, nem baj, később majd sikerül. Bízz a határtalan szeretet erejében, bízz önmagadban.

Ezt jósolja az 5. orákulum

orákulum jóslat kártya jóslásAz orákulum jóslata szerint igen ritka kinccsel ajándékoz meg téged az élet. Hamarosan magad is kézzel foghatóan megtapasztalhatod, hogy az egyik régi álmod, vágyad megvalósul. Kegyelemben, áldásban részesültél. Nyisd meg magad, hogy befogadhasd az ajándékot, engedd el a kétségeket, teremtsd meg az univerzum felé a feltétel nélküli bizalmat. Amikor ugyanis optimista vagy, és hiszel, az univerzum dolga is jóval egyszerűbb, hogy eljuttathassa számodra a méltán megérdemelt jutalmat. Mindez persze nem azt jelenti, hogy mostantól passzívan és a tenyereket az ég felé fordítva várod a csodát. A bizalomnak, a hitnek ott kell lennie a lelkedben, és érezned kell, hogy megérdemled, akarod és persze elfogadod a teremtést. Angyalod segíteni fog, kérd a támogatását.

Ez a 6. orákulum jóslata

orákulum jóslat kártya jóslásAz orákulum jóslata szerint csoda történik veled, átalakulás, művészet, szent energia. Mindehhez ugyanakkor lényeges, hogy engedd el, amire nincs szükséged, és szüless újjá. Vajon el tudsz engedni ítélkezés nélkül, és képes vagy megérteni, hogy minden, ami a múltban történt és ami a jövőben eshet meg veled, az valójában mind a jelen pillanatában zajlik? Hatalmas bátorságot ad, amikor rugalmasan látod a világot, amikor képes vagy befogadni másféle álláspontot is. A benned lévő spirituális képességgel alakulhatsz át. Mindez pedig nem apró változás, az egész életedre hatást gyakorol, mert most amelyik ajtót becsukod magad mögött, többé nem nyithatod ki. Izgalmas mégis rejtélyes is átalakulás előtt állsz, mint amikor a hernyóból káprázatos pillangó születik. Rajtad múlik, vállalod-e.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top