Heti horoszkóp március 12-től 18-ig: az Oroszlán anyagi, a Bak szerelmi sikere várható

A háromnapos munkahét pozitív eseményeket tartogat a pénzügyek és a szerelem terén is.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár szombaton sokaknak dolgozniuk kellett, előretekintve a háromnapos munkahétre, a hétvégi munka jó üzlet volt. A rövid hét azonban nem az egyetlen pozitívum, ami ígérkezik vasárnapig.

Mind a pénzügyek, mind a szerelem ígéretes most. Leginkább az Oroszlánok és a Bakok örülhetnek, de mindenkinek hozhat valami jót az elkövetkezendő néhány nap.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha valakinek, hát neked nagyon jót tehet a hétvégi, négynapos pihenés. Használd ki az utolsó percéig! Párkapcsolatodban kisebb-nagyobb meglepetés ígérkezhet, ami lehet egy tett, egy mondat vagy egy jó kis programjavaslat is. Szingliként megtudhatod, kinek tetszel. Ez új megvilágításba helyezheti a róla alkotott képed.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A hét eleje szinte egy szempillantás alatt elillan. Gördülékenyen mehet a munka, és jól haladhatsz teendőiddel. Pároddal kis kiruccanáson törhetitek a fejeteket. A romantikázás remek ötlet! Ha nincs párod, egy barátnős program vagy kirándulás kerülhet kilátásba, ami ismerkedési lehetőséget adhat.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Noha a hét első felében több váratlan helyzettel is meg kell küzdened, valószínűleg játszi könnyedséggel veheted az akadályokat. Csütörtöktől elégedetten dőlhetsz hátra. Párod a feléd érzett bizalmát fejezheti ki egy rád bízott titok vagy tanácsod kérése formájában. Ha nincs párod, egy röpke, de forró flört várható.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Valaki, aki korábban ígéretet tett neked, feledni látszhat a szavát. Kertelés nélkül hozd fel a dolgot, ám arra gondolj, hogy ez véletlen is lehet. Párod és közted felerősödhet a vonzalom. Csak úgy repkednek a szikrák, a szexuális energiák erősek lehetnek köztetek. Szingliként nem győznek csodálni a férfiak. Valaki le is szólíthat.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A napokban valakivel különösen sokat nevethetsz majd, emellett egy anygi siker is kilátásban van: vagy plusz pénz, vagy fizetésemelés lehet a dologban. Párod egy ötlete egészen magával ragadhat. Ketten továbbgondolni élmény lesz. Ha nincs párod, egy frissen megismert férfi gondolatai lenyűgözhetnek.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy korábban téged bosszantó dolog most megoldódni látszhat. Ez megnyugvással tölthet el. Pároddal a rövid munkahét után sok-sok kettesben töltött óra ígér mézédes hosszú hétvégét. Rátok férhet a nyugalom. Szingliként egy titokzatos idegenen akadhat meg a szemed. Ne szalaszd el, próbáld kideríteni, ki ő!

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Örömhírt kaphatsz a karrier vonatkozásában, a hét második felében pedig egy váratlan, de annál nagyobb meglepetés várhat. Pároddal a heteteket a tervezgetés jellemezheti, ráadásul gondolataitokat könnyen közös nevezőre tudjátok hozni. Szingliként egyik barátnőd kerítőnői szerepe kissé bosszanthat, de eredményes lehet.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Jó irányú változás indulhat meg magánéletedben. Rendeződhetnek bizonyos szálak, kitisztulhat a kép, megoldódhatnak konfliktusok. Párod egy mondata hatására szinte újra beleszerethetsz. Ha nincs párod, egy nagyon eredeti bemutatkozás keretében szólíthat le, vagy írhat neked üzenetet egy helyes pasi.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A több idő magadra ezen a héten aranyat érhet számodra. Használd ki maximálisan. Érdemes lehet lehetőséget teremtened elmélyedni gondolataidban, hogy kiegyensúlyozott legyen a folytatás. Pároddal közösen kell megoldanotok egy kisebb bökkenőt. Ha nincs párod, egy korábbi jelölted kezdhet ismét érdekelni.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Nehezen, de találhatsz segítséget abban az ügyben, aminek az elintézése nem tűr halasztást. A segítség azonban váratlan irányból érkezhet. Párod a tenyerén hordozhat a napokban. Szerelmét mi sem bizonyíthatja ékesebben, mint ezernyi vallomása és figyelmessége. Szingliként kiszemelted végre jelet küldhet feléd.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Már érezheted a tavasz illatát. A fejedben már rügyezhetnek a fák, és zöldellhet a fű - nemsokára ez be is következik, de addig is, sok pozitív energiát adhat neked, ha az új évszak szépségeire gondolsz. Párodat és téged mindenki csodálhat a környezetedben, milyen jól működtök együtt. Szingli vagy? Az online ismerkedés hozhat sikert.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A rövidebb hét lehetőséget adhat neked, hogy elintézz egy munkától független, rég halogatott dolgot. A négynapos hétvégén rég nem látott ismerősöd bukkanhat fel. Pároddal gyerekek módjára játszhattok és bolondozhattok a napokban. Ha nincs párod, humoroddal vehetsz le valakit a lábáról.

Ezt is szeretjük