GaborSzakacs

Zuhair Murad hétköznapi luxusa

2018. március 14. - gaborszakacs

Fodrok, virágok és széles szegélyek jellemzik Zuhair Murad 2018-as őszi kollekcióját. A párizsi divathét keretén belül bemutatott, kontrasztos színekben pompázó gyűjteménye valahol a couture és az utcai viseletek között helyezkedik el. Az áttetsző anyagai, a kézi hímzései és a látványos gyöngydíszítései a nőies szabásvonalú ruhák szexisen elegáns hangulatát erősítik. A stílusos megjelenés magasiskolája egy tehetséges textilművész műhelyéből.

1_173.jpg

Zuhair Murad egész életét arra tette fel, hogy valóra váltsa a nők álmát. Olyan tehetséggel és kifinomult ízléssel közelít a test vonalai felé, hogy az egyedülálló a divatvilágban. Kiváló érzéke van az anyagválasztáshoz, a díszítéshez és nem utolsó sorban mesterien használja a szabászollóját is. A nevével fémjelzett divatháza éppen a népszerűsége csúcsán jár, a legmenőbb film-és popsztárok hordják ruháit, minden jelentős eseményen képviselteti magát a magas minőségű munkáival. Imádja az haute couture művészi igényességét és a couture rajongói pedig őt imádják. 2018-as őszi kollekciója valahol a couture és a ready-to-wear darabok keskeny mezsgyéjén született. Látványos kreációiban az Edward-korszak öltözködési szokásait vegyíti az 1960-1970-es évek vagányságával. A virágokkal díszített - bútorszövetre emlékeztető - textíliáit kézi hímzésekkel, karakteres szegélyekkel és lágyan leomló fodrokkal tette emlékezetessé.  A vibráló vörösek, a lendületes lilák és az erőteljes türkizek igencsak jól mutatnak a fekete kontrasztok közé csomagolva. Murad az őszi szezonban a sortok mellé fényes bomber dzsekiket és színes szőrméket társította, a földig érő csipkeruhák pedig hatalmas kalapokkal dobta fel. Rengeteg gyöngyöt és rojtot használt, ezzel alkalmivá tette a hétköznapok megjelenését. A sorozatot összességében az elegancia és a szexi kisugárzás jellemzi, dekoltázsait a jó ízlés határain belül érnek véget, a rövid szoknyákkal és a magas sliccelésekkel a végtelenül hosszú és formás lábakra irányítja a tekinteteket. A kellő intelligenciával meghúzott határvonalak ezúttal is egy sikkes, nőies, magabiztos és csábítóan dögös kollekcióban keltek életre. Bravó!

Zuhair Murad Fall 2018 Ready-to-wear kollekciója

Photos: Zuhair Murad Fall 2018 Ready-to-wear Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7313737072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása