Hivatalos, Margot Robbie leszerződött Tarantino új filmjéhez

Az eddig is nyílt titok volt, hogy Quentin Tarantino szemet vetett Margot Robbie-ra. A rendező a színésznőt szemelte ki készülő, Volt egyszer egy Hollywood című filmjének egyik szerepére, és igencsak ragaszkodott hozzá, hogy a Robbie igent mondjon.

Mostantól a dolog hivatalossá vált: a színésznő ugyanis elvállalta Sharon Tate szerepét, akit a legtöbben úgy ismernek, mint a Manson banda egyik leghíresebb áldozatát. Bár a történet 1969 környékén játszódik, és felbukkan benne Tate alakja, a film mégis máshova fókuszál.

A színésznő Brad Pitt és  Leonardo DiCaprio, mellé csatlakozott a stábban: a történet a Di Caprio által alakított egykori sztárról, Rick Daltonról és mindenkori kaszkadőrjéről (Pitt) szól, ahogy megpróbálnak Hollywood zavaros vizein elevickélni – miközben Dalton szomszédait brutálisan meggyilkolják.

Margot Robbie igencsak kapós mostanában a filmiparban: legutóbbi filmje, az Én, Tonya Oscar-díj jelölést hozott neki a legjobb színésznő kategóriában, szerepel a Nyúl Péterben és a Terminal (Végállomás)ban, illetve számos színpadi produkcióban is részt vesz.

AVolt egyszer egy Hollywoodd előreláthatólag a rendező egyik legdrágább filmje lesz, és egy új korszak kezdetét is jelöli: a filmet a Sony PIctures hozza majd ki, lévén a The Weinstein Company teljesen összeomlott a producer botrányait követően.