Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi nem elsöprendő szemét, hanem a fájó valóság vagyunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor a tegnapi napon harcba hívta a népét. Harcba a saját népe ellen. Harcba azok ellen, akik nem értenek vele egyet. Mindenki ellenség, aki ellenzéki, aki mást gondol és az is tehát, aki szimplán nem ért vele egyet. Őket el kell takarítani Magyarországról, mert nekik nincs helyük az országban. Ők, Mi, a selejt vagyunk, mert erről ők így döntöttek. Több millióan, akiknek elegünk lett az Orbán-kormányból – és akik többségben vagyunk – nemkívánatosak lettünk saját hazánkban, azt ugyanis Orbán és hívei kisajátították maguknak. Legalábbis ők így képzelik.

Orbán Viktor nem egy középkori uralkodó, de még csak nem is egy hadvezér. Orbán Viktor egy faragatlan tuskó, aki azt hiszi, a világ tetején ül. A nála hülyébbeket megtette alattvalóinak, miközben a nép fölött uralkodva mond ítéletet. Úgy hiszi, élet és halál ura, úgy hiszi ő rendelkezik a te és az én sorsom felett is. Márpedig a vele egyet nem értők nem az eltiprandó ellenséget alkotják, hanem egy szebb jövő reményét. Ők azok, akik nem hittek és hisznek a mai napig tébolyodott rögeszméinek. Azok, akik még képesek lehetnek újjáépíteni ezt a gyűlölettel teli, lezüllött országot.

Mi nem elsöprendő szemét, hanem a fájó valóság vagyunk. Hamarosan itt lesz az ideje, hogy eltakarodj arról a nem létező trónról, melyet lázálmaidban vizionálsz. Eljött az ideje annak, hogy a történelem szemétdombjára kerülj, Rákosival és Kádárral, Hitlerrel és Sztálinnal. Te nem nemzeti vagy, de még csak honvédő sem, egy ország mételye, fájó kelése vagy. Egy, a hatalomtól megbolondult, nacionalista, sérült lelkű ember. Még nem egy olyan országban élünk, ahol az ellenvéleményemért börtön, vagy kivégzés jár, bár a beszédedből nem ez tűnt ki. Sőt. Nagyon is úgy tűnt, mintha nagyon is szeretnéd, hogy a megtorlások hazája legyen ismét Magyarország.

Elnyomó hatalmakról, szovjetekről és Habsburgokról hadováltál, miközben ugyanezt teszed, a saját néped ellen. Megbélyegzel és uszítasz, a honvédelem nevében. Nagypapákat és nagymamákat uszítasz saját gyermekeik és unokáik ellen. Több millió emberből hoztad ki a legrosszabbat azért, hogy újra megkaparintsd a hatalmat. Nem számít már semmi, csak a Fidesz-KDNP győzelme, legyen annak bármi is az ára.

A tegnapi napon nem 1848 hőseiről emlékeztél meg, hanem a saját néped eltiprására szólítottad fel a nem egészen két millió hívő, fanatikus szavazódat. A békemenet álcája mögött megpróbáltál erőt fitogtatni. Emberek tízezreiért küldtél buszokat határon innen és túl, hogy legitimáld a tömegnek üvöltött hazugságaidat. Beszédednek nem volt olyan momentuma, amely méltó lett volna 1848 emlékéhez. Minden szavad hazug fröcsögés volt.

A tegnapi napon végleg kiderült, amennyiben a Fidesz-KDNP ismét megnyeri a választásokat, úgy búcsút mondhatunk a szabad választásoknak, a demokráciának és az Európai Uniónak. Orbán Viktor egy esetleges győzelmet követően el fogja tiporni az ellenzéket, annak minden egyes támogatójával együtt. Nem tűri meg a konkurenciát, sem azt, hogy valaki ellen nyernie kelljen. Orbán Viktornak elege van abból, hogy még vannak olyanok, akik nem elégednek meg vele és kormányával, így azok eltiprásáról döntött.

Nyílt lapokkal játszik, amit tegnapi beszéde pontosan megmutatott. Amennyiben nem lesz kormányváltás április 8-án, a jóisten kegyelmezzen nekünk. Ha eddig azt hittük egy európaiatlan, elnyomott országban éltünk, akkor gondoljuk ezt át újra. Ami április 8-a után fog következni, arra a mi generációnk nincs felkészülve, és az sem biztos, hogy a korábbiak fel lennének. Visszatérhetnek azok az idők, amikor luxus volt átlépni az országhatárt. Ha elveszik szabadságunkat, nem marad már semmi számunkra. Április 8-án valóban nem az elkövetkezendő 4 év sorsáról döntünk, hanem gyermekeink és unokáink, az ország jövőjének sorsáról. Ne várjunk addig, hogy újra megtapasztaljuk milyen is diktatúrában élni, milyen is az, amikor vallásunk, pártállásunk vagy épp nemi identitásunk miatt bélyegeznek meg. Szabadság, vagy diktatúra: ez lesz a tét.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.